مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی برگزار کرد:
سیاست و حکومت در قرآن و حدیث
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی، دوره آموزشی سیاست و حکومت در قرآن و حدیث ویژه اعضا هیات علمی و به مدت 2 روز در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی برگزار شد.
در این دوره که با تدریس حاج آقا گوهری نماینده ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، مدرس دوره به اصول فقهی و نظری ولایت فقیه از محضر محدثین و متکلمین و مبانی تئوری ولایت فقیه را در قرآن و حدیث آموخت. وی به فراگیران با طرح مسائل و مشکلات و همفکری با مدرس با تبیین اصول الگوی تمدن پیشرفت پرداخت.
گفتنی است وی مفاهیم و کلیات پیوند دین و سیاست در آیات و احادیث، مبانی مشروعیت نظام سیاسی در قرآن و احادیث، ساختار حکومت و نظام امامت در قرآن و احادیث، نقش و جایگاه مردم در زندگی سیاسی در قرآن و احادیث، شیوه ها و اصول حکمرانی مطلوب در قرآن و احادیث، سیاست خارجی در قرآن و احادیث و ویژگی های حکومت موعود در قرآن و احادیث را بیان کرد.
