تبیین نقش کودها در مراحل پنجه‌زنی و ساقه‌دهی گندم به همت محقق مرکز تحقیقات و آموزش گلستان

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۶۰ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۱۵
با ارائه محقق بخش تحقیقات خاک و آب این مرکز، کارگاه آموزشی ترویجی با موضوع مدیریت بهینه تغذیه گندم، باهدف ارتقای دانش کشاورزان و کارشناسان، صبح ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل سایت الگویی گندم مرکز جهاد کشاورزی سیمین شهر گمیشان برگزار شد و مورد استقبال گسترده کشاورزان منطقه و کارشناسان جهاد کشاورزی قرار گرفت.
تبیین نقش کودها در مراحل پنجه‌زنی و ساقه‌دهی گندم به همت محقق مرکز تحقیقات و آموزش گلستان

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، در این برنامه مریم غزائیان، محقق تغذیه گیاهی بخش تحقیقات خاک و آب، با اشاره به نیازهای غذایی گندم در مراحل مختلف رشد، نکات کلیدی در خصوص انتخاب کودهای مناسب و زمان‌بندی مصرف آن‌ها را ارائه داد به ارائه نکات کلیدی و توصیه‌های فنی در خصوص مصرف بهینه کودها و مدیریت تغذیه مزارع گندم پرداخت.
غزائیان در این کارگاه بر مصرف کودهای پتاسیمی و نقش آنها و استفاده به‌موقع کودهای سرک نیتروژنه (اوره و سولفات آمونیوم) و محلول‌پاشی کودهای ریزمغذی در مراحل پنجه‌زنی و ساقه‌دهی گندم تأکید کرد و همچنین، راهکارهای کودی مناسب برای مزارعی که با مشکل عقب‌ماندگی رشدی مواجه هستند، ارائه کرد. معرفی منابع کودی مناسب و روش استفاده از آن‌ها در شرایطی که کودهای پایه استفاده نشده‌اند، از دیگر مباحث مطرح‌شده در این کارگاه بود.
در پایان این کارگاه، ضمن تبادل نظر و تجربیات، در گفتگویی دوسویه، به پرسش‌هایی حاضران پاسخ داده شد.


اخبار مرتبط