به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، مراسم یادبود دکتر محمود لطیفی از دانشمندان بزرگ و چهره های مهم تهیه پادزهر و آنتی سرم های درمانی کشور، با حضور تنی چند از معاونین، مدیران، روسای بخش ها و کارکنان بخش جانوران سمی برگزار شد.
مسعود قادر معاون تضمین کیفیت موسسه رازی در این مراسم با تاکید بر ضرورت شناسایی و تکریم بزرگان در قیدحیات این مجموعه، گفت: علاوه بر برگزاری چنین مراسم های یادبودی، لازم است از بزرگان و پیشکسوتان رازی که نقشی مهم در تحقیقات و تولیدات مهم و ارزنده این نهاد سلامت داشته اند، نیز تقدیر و تجلیل کنیم.
دکتر اکبریان مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست موسسه رازی نیز با اشاره به اینکه وجود دکتر لطیفی در آن زمان برای موسسه و کشور برکات زیادی به دنبال داشت، اظهار کرد: خاطرات زیادی از اقدامات بزرگ این دانشمند و غنای فراوان زندگی وی شنیده ایم و اگر هم اکنون در موسسه حضور داشت، می توانست بیش از پیش این مجموعه را در کشور و دنیا سرآمد کرده و ارتقا دهد و گره گشای بسیاری از مشکلاتی باشد که با آن ها دست به گریبان است.
وی با تاکید بر اینکه این بزرگان در جهت بقا و توسعه این گنجینه گرانبها بسیار تلاش کردند و اگر امروز بودند نیز، همین مسیر را ادامه می دادند، افزود: حمایت و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و مجموعه هایی که تولیدات مشابه رازی دارند با تاکید بر نقش راهبردی و محوری موسسه رازی و بکارگیری اصول اخلاق حرفه ای، قطعا یکی از مهمترین تصمیماتی بود که توسط بزرگان رازی می توانست اتخاذ شود و در حال حاضر نیز رویکرد رئیس محترم موسسه، در همین راستا است.
مدیر حوزه ریاست موسسه رازی با بیان گوشه ای خدمات زنده یاد دکار لطیفی گفت: نجات جان 10 تا 12 هزار نفر انسان، که ممکن بود بر اثر گزش در کشور از دست بروند، نتیجه تلاش دکتر لطیفی است و برکت کارهای اینچنین، سبب پایداری و بالندگی روزافزون این مجموعه نیز خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت ها و اقدامات بخش جانوران سمی از گذشته تا امروز و آینده جان هزاران نفر را نجات داده و می دهد، خاطرنشان کرد: نتیجه سختکوشی دکتر لطیفی در قسمت های مختلف کشور و گنجینه ای که در بخش جانوران سمی موسسه رازی، شاهد آن هستیم هویداست و باید الگوی همه کارکنان به ویژه نسل جوان قرار گیرد.
اکبریان تاکید کرد: در کنار بزرگداشت و برگزاری مراسم یادبود برای درگذشتگان، لازم است از بزرگانی که حضوری اثرگذار درتاریخ موسسه داشتند و هم اکنون در قید حیات هستند نیز تقدیر شود.
وی همچنین ادامه داد:خدمات و فعالیت های دکتر لطیفی و راه اندازی بخش جانوران سمی موسسه رازی کار بزرگ و ماندگاری بود که بواسطه تعصب و عشق وی به کشور و مردم به دست آمد و در شرایطی که دکتر لطیفی، جایگاه بالایی در دنیا داشت و می توانست در خارج از ایران به فعالیت های خود ادامه دهد، اما در کشور ماند و با جانفشانی های ارزنده، به موفقیت های بزرگی دست یافت و این همت و تعصب شایسته تقدیر و الگوئی مناسب برای جوانان است.
مدیر حوزه ریاست موسسه رازی اضافه کرد: باید در تکریم و الگوسازی بزرگان و برنامه ریزی در جهت خدمت رسانی شایسته تر به ایشان، بیشتر تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نیز اقدامات بسیار ارزنده ای توسط کارکنان بخش جانوران سمی انجام می شود که قابل تقدیر است و از جمله آن می توان به تهیه پادزهر "سیه مار" به عنوان خطرناک ترین مار ایران اشاره کرد.
در این مراسم، دکتر محمد زارع میرک آبادی رئیس بخش جانوران سمی موسسه رازی با تاکید بر اینکه دکتر لطیفی از بزرگانی بود که در زمان خود به درستی شناسایی نشد، گفت: هریک از جوانان کنونی می توانند دکتر لطیفی آینده باشند و در این راستا لازم است این ظرفیت ها شناسایی، حمایت و به آنان بها داده شود.
دکتر رضا تبیانیان عضو هیئت علمی موسسه رازی پیشنهاد داد سالروز تولد دکتر لطیفی در تقویم موسسه رازی به عنوان روز سرم های درمانی نامگذاری شود چراکه این امر پویایی مجموعه موسسه را نیز به دنبال دارد.