۱۴۰۲/۱۰/۲۶
رضاپناه عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشكی كشور در رادیو گفتگو:
برنامه گفتگوی علمی با عنوان «بررسی تغییر اقلیم و تبعات آن بر كشاورزی»

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، برنامه گفتگوی علمی با موضوع بررسی تغییر اقلیم و تبعات آن بر کشاورزی با حضور علی جهانی (تهیه كننده)، حبیب الله انیسی (كارشناس مجری)، محمدرضا رضاپناه (رئیس انجمن های علوم گیاه پزشكی ایران و عضو هیات علمی موسسه گیاه‌پزشکی)، دكتر جواد رزمی (عضو هیات علمی دانشكده كشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی) و دكتر اسماعیل زاده (معاون پژوهشی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر) از رادیو گفتگو پخش شد.

رضاپناه ضمن تاکید بر لزوم مشارکت بین المللی در مقابل تغییر اقلیم گفت: طغیان آفات جدید از تبعات تغییرات اقلیم است، که به دلیل از بین رفتن جمعیت دشمنان طبیعی معمولا امکان استفاده سریع از کنترل بیولوژیک برای این آفات وجود ندارد. لذا سرمایه گذاری در زمینه دانش و تحقیقات گیاه‌پزشکی برای افزایش تاب آوری کشور در برابر این اتفاقات از اهمیت زیادی برخوردار است.

لینک برنامه: http://player.iranseda.ir/epg-player?VALID=TRUE&e=151994810

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱