به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، علیرضا دهناد رئیس مرکز در در آغاز ارزشیابی به برخی مسائل مرتبط با بخش جنگل و مرتع و مرکز پرداخت و گفت: با توجه به اینکه بیش از 50 درصد سطح استان منابع طبیعی است اهمیت تحقیقات در این زمینه کاملا مشخص است و بخش منابع طبیعی یکی از بخشهای فعال مرکز است که در حال حاضر 18 طرح تحقیقاتی در دست اجرا دارد.
وی ادامه داد: با تشکر از موسسه جنگلها که اعتبارات طرحهای تحقیقاتی را در زمان مناسب و در سر فصل مناسب(هزینه ای) ارسال میکند اما باز هم کمبود اعتبارات برای اجرای طرحهای تحقیقاتی کاملا مشخص است. همچنین اعلام کمبود نیرو در سالهای گذشته طی نامه نگاریهای متعدد به موسسه ارسال شده است و در سفر آذرماه سال گذشته رییس محترم موسسه به تبریز از نزدیک هم مشاهده کردند.
علیرضا دهناد با اشاره به چالشهای موجود در بخش منابع طبیعی گفت: کمبود راننده و خودرو از چالشهای اصلی بخش منابع طبیعی در اجرای طرحهای تحقیقاتی است.
شایان ذکر است؛ ارزشیابی سالانه طرحهای تحقیقاتی بخش تحقیقات جنگل و مرتع استان آذربایجان شرقی در قالب وبینار و بهصورت برخط، در روز دوشنبه 5 آذر ماه انجام شد. در این جلسات، تعداد 17 پروژه تحقیقاتی توسط گروه ارزشیابی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع به سرپرستی پورهاشمی و همراهی عصری، یارمند، افتخاری، کلاگری و مکی زاده و دبیری صداقتی بهصورت برخط، مورد ارزیابی قرار گرفت. در بررسی طرحها، محققان بر اساس برنامه زمانبندی شده، با ارایه پاورپوینت و با در نظر گرفتن مدت 15 دقیقه برای هر طرح، به تشریح چگونگی اجرا، میزان پیشرفت، مشکلات موجود و نتایج حاصل از طرحها پرداختند و در انتها به سوالات طرحشده از طرف اعضا این گروه، پاسخ دادند. پیش از آغاز جلسات ارزشیابی، گزارشی از وضعیت بخش تحقیقات جنگل و مرتع شامل: تعداد هیئت علمی، محقق، طرح، مقاله و سایر فعالیتهای پژوهشی و ترویجی یکساله، توسط محمدرضا نجیبزاده، رئیس بخش جنگل و مرتع، ارائه شد.