شنبه, 22 مرداد 1401

• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
  • کد خبر : ۱۶۹۵۲۷
مهندس احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در نشست صمیمی با همکاران ستاد سازمان:
پرداخت مطالبات همكاران سازمان از جمله دغدغه های اصلی ما است

پرداخت مطالبات همکاران سازمان از جمله دغدغه های اصلی ما است

نشست صمیمی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان و مدیران کل این حوزه با همکاران ستاد سازمان، با حضور مهندس احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان، مهندس ماشاالله خشنود مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری، دکتر حمید نوشاد مدیرکل پشتیبانی دفتر خدمات فنی و پشتیبانی، مهندس مجید یوسفیان مدیرکل دفتر امورمالی، مهندس فرجام ناظری مدیرکل دفتر امور حقوقی و جمع کثیری از همکاران ستاد سازمان  سه شنبه 11 مرداد جاری در  سالن شهید شاه حسینی سازمان برگزار شد.
مهندس احمدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در این نشست ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه الاسلام با اذعان بر این موضوع که وظیفه اصلی معاونت توسعه مدیریت و منابع پشتیبانی از برنامه ها و راهبرد های سازمان است اظهار داشت: پرداخت مطالبات همکاران سازمان از جمله دغدغه های اصلی این معاونت بوده تا بتوانیم گوشه ای از مشکلات آنان را برطرف نماییم.
مهندس احمدی با اشاره به راهبرد های سازمان در راستای تحقق شعار سال گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی یک سازمان بزرگ و وسیعی است که می بایست سیاست ها و راهبرد های بزرگ و بلند مدت در مسیر حرکت آن قرار گیرد و این حرکت و سیاست در حال ریل گذاری است.
وی از سال 1400 بعنوان یک سال پر چالش در حوزه مالی و اعتباری برای سازمان نام برد و ابراز داشت: به حول و قوه الهی و با تلاش همکاران توانستیم از این چالش گذر کنیم.
مهندس احمدی همچنین به تشریح عملکرد این معاونت در حوزه های مختلف فعالیتی پرداخت و با اشاره به تلاش و نهایی نمودن اصلاح ساختار سازمانی در راستای چابک سازی سازمان تات افزود: در تلاش هستیم امکانات رفاهی همکاران را بصورت یکسان برای تمام کشور تامین نماییم.
در این نشست مهندس ماشاالله خشنود  مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری سازمان ضمن ارائه گزارش مفصلی در خصوص تبدیل وضعیت بالغ بر 800نفر از فرزندان ایثارگران، اعمال مدرک تحصیلی بیش از 400نفر از همکاران، بازنگری و اصلاح در هیأت اجرایی، دستورالعمل نقل و انتقالات، دستورالعمل فوق العاده مدیریت، شیوه نامه ارزیابی کارکنان و شیوه نامه رتبه بندی اعضای غیر هیأت علمی در راستای تسهیل امور و رفع موانع موجود و همچنین تفویض اختیار قانونی بخشی از آن به موسسه ها و مراکز تحقیقاتی تابعه از جذب 1500 نفر نیروی انسانی در سال جاری در راستای تقویت منابع انسانی ستاد سازمان و موسسه ها و مراکز تحقیقاتی تابعه خبر داد.
دکتر نوشاد مدیرکل پشتیبانی دفتر خدمات فنی و پشتیبانی سازمان با ارائه گزارش فعالیت های این دفتر در خصوص بیمه تکمیلی کارکنان، تخصیص وام های  قرض الحسنه، مسکن و خرید کالا برای کارکنان، تامین و تجهیز امکانات رفاهی اسکان در مشهد مقدس و دیگر خدمات رفاهی به همکاران اظهار داشت: تمام تلاش این دفتر در راستای توسعه امکانات رفاهی برای کارکنان خدوم سازمان تات می باشد.
مهندس مجید یوسفیان مدیرکل دفتر امورمالی سازمان نیز ضمن ارائه گزارش فعالیت های این دفتر از پرداخت دیون پرسنلی و همسان سازی اعضاء هیات علمی و کارکنان برابر دستورالعمل های قانونی، معوقات سال های 98 و 99 پرسنل، پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا پایان سال 99 خبر داد و افزود: یکی از دیگر فعالیت های این دفتر ثبت املاک و دارایی های سازمان تات در سامانه سادا است.
مهندس فرجام ناظری مدیرکل دفتر امور حقوقی سازمان در این نشست با تشریح شرح وظایف و فعالیت های این دفتر در حوزه دعاوی حقوقی، کیفری و غیره، قراردادها، مستند سازی اموال غیرمنقول، اخذ مجوز فروش اموال غیر منقول و امور مجلس گفت: با تلاش همکاران تا کنون توانسته ایم نسبت به اخذ 270فقره سند مالکیت اموال غیر منقول سازمان تات و موسسه ها و مراکز تحقیقاتی تابعه اقدام نماییم
گفتنی است‎ در این نشست همکاران سازمان سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را در رابطه با مسائل حقوق و دستمزد، امور رفاهی، رفع مشکل مسکن و غیره بصورت پنل پرسش و پاسخ مطرح و به بحث و گفتگو پرداختند.

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

6.0.3.0