سه‌شنبه, 28 دی 1400

• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
به منظور بهره مندی از تجارب و ظرفیت های علمی
تفاهم نامه همكاری فی ما بین پژوهشكده حفاظت خاك و آبخیزداری و دانشگاه كینك جیا اتونگ چین به امضاء رسید

تفاهم نامه همكاری فی ما بین پژوهشكده حفاظت خاك و آبخیزداری و  دانشگاه كینك جیا اتونگ چین به امضاء رسید

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری،‌ به منظور بهره مندی از تجارب و ظرفیت های علمی و همچنین هم افزایی در راستای بازدهی بیشتر و فراهم آوردن زمینه های همکاری علمی،‌ پژوهشی،‌ اجرایی و فناوری در زمینه های تخصصی حفاظت آب و خاک، تفاهم نامه ای بین دانشگاه چونگ کینک جیا اتونگ چین و بازوی تحقیقاتی آن دانشگاه، شرکت Hainan Jingshi Energy Co. Limited و پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری منعقد شد.

در این تفاهم نامه بر روی معرفی، تحقیق و انتقال فناوري محصولی دانش بنیان (ODI) به منظور اصلاح و قابل کشت نمودن خاک‌های ماسه‌ای و ماسه‌های بیابانی برای تولید ماده گیاهی موثر بر حاصلخیزی ماسه‌های بیابانی و کمک به بیابان‌زدایی به عنوان هدف تاکید شده است.

در جلسه امضای تفاهم نامه که  دکتر چن چی و دکتر بروجردی از طرف شرکت هاینان و دکتر داوود نیک کامی رییس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری به همراه دکتر ضیاءالدین شعاعی، دکتر فرود شریفی، دکتر عبدالنبی کلاه چی و مهندس امیر سررشته داری از طرف پژوهشکده شرکت داشتند ، بر روی نحوه عملیاتی کردن مفاد این تفاهم نامه بحث و تبادل نظر بعمل آمد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0