به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گلمحمدی در این جلسه با اشاره به اهمیت همکاری و همفکری بین نهادهای مختلف، تأکید کرد: ما اعتقاد داریم که همدلی و همراهی بین تمامی ذینفعان در این حوزهها ضروری است و این موضوع تنها یک شعار نیست، بلکه در عمل نیز به آن پایبند هستیم. برای پیشبرد اهداف، به کمک همه دوستان و همکاران نیاز داریم.
وی افزود: مبنای کار شورا در حوزههای کشاورزی، آب و منابع طبیعی، دو سند مهم برنامه هفتم توسعه و سند دانشبنیان امنیت غذایی است. این اسناد تمامی مسائل مرتبط با فراهمی، دسترسی، سلامت و تابآوری در حوزههای منابع طبیعی و پایه را پوشش دادهاند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین بیان کرد: با دریافت اطلاعات کامل و همفکری بیشتر با دوستان در جلسات آینده، برنامهریزی دقیقتری را انجام خواهیم داد. برنامه هفتم توسعه و سند دانشبنیان امنیت غذایی به عنوان پایههای اصلی فعالیتهای ما در این حوزهها مورد توجه قرار خواهند گرفت.
وی با تاکید بر استفاده از تجربیات گذشته و تعیین چهارچوب عملیاتی برای طرحها در کمیسیون در راستای بهرهگیری از تجربیات و طرحهای قبلی، گفت: برنامهها و طرحهای قبلی یک بار دیگر برای اعضا ارسال شود تا مورد بررسی قرار گیرد.
غلامرضا گلمحمدی افزود: اگر نقطه نظر جدیدی وجود دارد، میتوانیم در جلسات بعدی ارائه دهیم و به طرحها اضافه کنیم. همچنین معتقدم باید برای طرحهای موجود یک چهارچوب عملیاتی تعیین کنیم و با تنظیم جدول زمانی مشخص، در بازههای یک ماهه، دو ماهه، سه ماهه یا شش ماهه، گزارشهایی ارائه دهیم تا روند پیشرفت هر طرح بهوضوح مشخص شود.
وی ادامه داد: این گزارشها میتوانند در جلسات بعدی بررسی شوند تا میزان پیشرفت طرحها ارزیابی شود. اگر چهارچوب مشخصی برای این پروژهها تعیین کنیم و ددلاینهای دقیقی داشته باشیم، میتوانیم به صورت منسجمتری حرکت کنیم. این رویکرد بسیار بهتر از آن است که پس از یک یا دو سال، به نقطهای برسیم و مجدداً منتقد خود باشیم.
در پایان، وی از حضور و مشارکت همه اعضا تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد: با همکاری و همفکری بیشتر، بتوانند به اهداف تعیین شده در حوزههای کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی دست یابند.
گفتنی است، این جلسه با هدف تقویت همکاریهای بینسازمانی و ارتقای دانش و فناوری در حوزههای مذکور برگزار شد و برنامهریزی برای جلسات آینده نیز در دستور کار قرار گرفت.