به گزارش روابطعمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ دوره آموزشی "مدیریت پرورش و تغذیه مرغ گوشتی" شنبه 30 تیرماه 1403 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
این دوره آموزشی به صورت مجازی و با 49 نقطه اتصال ویژه بهرهبرداران و کارشناسان این حوزه با تدریس حسنا حاجاتی استادیار موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اجرا شد.
مباحث ارائه شده در این دوره: اهمیت پرورش طیور گوشتی، اهمیت کیفیت جوجه یکروزه، دستگاه گوارش طیور گوشتی، اقلام خوراکی و افزودنیهای مورد استفاده در تغذیه طیور گوشتی، نور، تهویه، دما و رطوبت سالن، مقایسه سویههای مختلف مرغ گوشتی، تغذیه در شرایط تنش گرمایی، آسیب و مرگ ناگهانی در مرغ گوشتی است.