به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، حسن خمیس آبادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ، با بیان اینکه دستاوردهای محققان علوم دامی طی سالهای اخیر، به طور مستقیم بر بهبود عملکرد دامپروران اثرگذار بوده، عنوان کرد: فناوری کاربرد استفاده از بقایای گیاهی برای تولید خوراک دام، تعیین ترکیبات و ارزش غذایی منابع خوراک دام و طیور موجود در کشور و توسعه فرمولاسیونهای خوراک، از مهمترین دستاوردهای محققان در این راستا بوده است که توانسته به میزان 3.2 میلیون تن از مجموع مصرف نهادهها و علوفهها کم کند.
خمیس آبادی، با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش دسترسی به آب شیرین، ادامه داد: محققان علوم دامی به منظور بهبود فرایند تولید، توانستهاند به میزان 9 درصد در تولید گوشت مرغ و 12 درصد در تولید خوراک دام، مصرف آب را کاهش دهند.
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، گفت: فناوری تبدیل 2 میلیون تن ضایعات میادین میوه و تره بار به خوراک دام و فناوری کاربرد 2 میلیون تن بقایای کارخانجات تولید شکر، از دیگر دستاوردهایی است که دانش فنی آن توسط محققان علوم دامی تولید و به بخش خصوصی واگذار شده است.وی، تاکید کرد: با ظهور این فناوری ها، حدود 2 هزار شغل جدید معرفی و به میزان 7 درصد بهبود در کیفیت محصولات تولیدی ایجاد شد.