به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش و منابع کشاورزی خراسان رضوی از مسعود نجف نجفی در مراسم رونمایی از این محصول دانش بنیان گفت: در حوزه آبزیان مهم ترین مشکل و چالشی که پرورش دهندگان ماهی با آن روبه رو هستند غذای بی کیفیت و ضریب تبدیل بالای غذاهای موجود است و با توجه به اینکه بیش از 60 درصد هزینه تولید آبزیان را هزینه تامین غذا در برمی گیرد . پژوهشگران این شرکت دانش بنیان مستقر در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی با چندین سال تلاش و مجاهدت موفق به معرفی این محصول دانش بنیان گردیدند.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش و منابع کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به مزیت های این محصول گفت: این محصول بر پایه گیاهان دارویی ساخته شده است و نتایج آزمایشگاهی و میدانی نشان داده است که هم بروی ضریب تبدیل غذایی و کاهش آن و در نتیجه بهبود رشد ماهیان و هم تقویت سیستم ایمنی ماهی و افزایش بهره وری در تولید اثر مستقیم دارد.
ابوالقاسم حقایقی مقدم رئیس دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی نیز در گفتگو ضمن اشاره به خصوصیات منحصر بفرد این محصول دانش بنیان گفت: هدف مرکز تحقیقات کشاورزی استان حمایت از جوانان پرشور و با استعداد کشورمان در قالب شرکت های فناور و دانش بنیان است و سازمان تات توانسته با کمک گرفتن از این شرکت ها موجب افزایش بهره وری در تولید محصولات مختلف کشاورزی و ایجاد اشتغال برای جوانان شود.