به گزارش روابط عمومی سازمان تات، سید محتبی خیام نکویی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به حضور بیش از 1800 عضو هیئت علمی در این سازمان گفت: اعضای هیئت علمی این سازمان با انجام طرحهای تحقیقاتی در حوزههای متنوع علوم کشاورزی، هر ساله حجم وسیعی از مقالات علمی و پژوهشی، نشریات فنی و ترویجی، و کتابها را تولید میکنند. این فعالیتها نشاندهنده عزم راسخ ما برای ارتقاء کیفیت و بهرهوری در بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به مأموریتهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ماموریت این سازمان تحقیق و نوآوری برای توسعه سیستمهای کشاورزی و منابع طبیعی مبتنی بر دانش و فناوری است و این امر مستلزم افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از منابع و عوامل دخیل در تولید محصولات کشاورزی، بهویژه آب و نهاده های تولید است.
رئیس سازمان تات به 57 مؤسسه، پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی و آموزشی که در سرتاسر کشور فعالیت میکنند اشاره کرد و گفت: این زیرساختهای گسترده، این امکان را فراهم میکنند تا به اهداف کلان امنیت غذایی و توسعه پایدار در سند دانش بنیان امنیت غذایی دست یابیم.
وی تأکید کرد: با توجه به چالشهای محیط زیستی و رقابتهای بازار جهانی، محققان سازمان تات به تقویت پایداری کشاورزی از طریق مدیریت یکپارچه آبخیزداری و توسعه اجتماعی مناطق کشاورزی، روستایی و عشایری اهتمام می ورزند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، سازمان تات را بهعنوان نهاد اصلی تحقیقاتی و ترویجی در این عرصه، گفت: مهمترین هدف در این راستا دانش بنیان کردن بخش کشاورزی است.
وی از عزم جدی سازمان تات در راستای تحقق اهداف امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی در ایران خبر داد و گفت: تلاش محققان این سازمان برای همافزایی با دیگر بخشها و نهادهای دولتی در راستای برنامه هفتم توسعه است.
خیام نکویی همچنین به اهداف و چشمانداز این سازمان گفت : تربیت نیروی انسانی شایسته، آگاه، ماهر و کارآفرین که بتوانند در مسیر پیشرفت کشاورزی دانش بنیان کشور نقشآفرینی کنند، حایز اهمیت است.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، گفت: سازمان تات در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد، اکنون وارد پنجاهمین سال فعالیت خود میشود و در طول این سالها با فراز و نشیبهای مختلفی روبرو بوده است،و به تلاش در این راستا ادامه خواهند داد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید