فناوری‌های نوین بذر، کلید افزایش عملکرد محصولات کشاورزی است

بازدید از مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و ایستگاه تحقیقاتی شهید مطهری

۱۹ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۲۲ کد : ۴۵۸ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۱۶
ه گزارش روابط‌عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی در حاشیه بازدید از مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و ایستگاه تحقیقاتی شهید مطهری، با اشاره به آغاز فصل کشت چغندرقند، اظهار داشت: «امروز بازدیدی از کارخانه بوجاری بذر چغندرقند داشتیم که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهاده‌های بخش کشاورزی، نقشی کلیدی در افزایش عملکرد دارد.»
بازدید از مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و ایستگاه تحقیقاتی شهید مطهری

 

وی افزود:«فرآیندهای بوجاری، ضدعفونی و پوشش‌دهی بذر در این کارخانه انجام می‌شود، اما از آنجا که این مجموعه در دهه ۶۰ تأسیس شده، فناوری‌های آن نیاز به به‌روزرسانی دارد.»

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم ورود تکنولوژی‌های روز دنیا در حوزه فرآوری بذر گفت: «برای ارتقای عملکرد محصولات، باید با مشارکت بخش خصوصی، فناوری‌های نوین را در حوزه فرآوری و پوشش‌دهی بذر وارد کشور کنیم. این تحول، به‌ویژه در چغندرقند، می‌تواند نقشی مهم در افزایش بهره‌وری ایفا کند.»

گل‌محمدی در پایان ضمن قدردانی از تلاش محققان و کارشناسان ایستگاه تحقیقاتی چغندرقند شهید مطهری، بر حمایت سازمان تات از نوسازی زیرساخت‌های تحقیقاتی و فناورانه بخش بذر تأکید کرد.

کلیدواژه‌ها: بذر حوزه بخش پوشش دهی چغندرقند


اخبار مرتبط