عبدالله حسن‌زاده رئیس بخش تحقیقات زراعی باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی

برداشت زعفران

۱۱ آبان ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۵ کد : ۵۱۴۸ اخبار مرکز
تعداد بازدید:۱۴
با توجه به ویژگی ها و خواص منحصر به فرد زعفران، امروزه از آن در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی، آرایشی و عطرسازی و رنگ آمیزی استفاده قابل توجهی میشود
برداشت زعفران

 به گزارش روابط عمومی

عبدالله حسن‌زاده رئیس بخش تحقیقات زراعی باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی در این برنامه ی آموزشی رادیویی اظهار کرد: زعفران با نام عمومی Saffron و نام علمی Crocus sativus گران بهاترین گیاه زراعی موجود در کره ی زمین است و تنها گیاهی است که واحد خرید و فروش آن به جای تن وکیلوگرم، مثقال و گرم می باشد. وی افزود: فصل رویش و گلدهی زعفران مقارن فصل پاییز و موسم رشد آن زمستان و موسم پژمردگی آن فصل بهار است و این امر در مدیریت بحران آب و تغییر الگوی کشت حائز اهمیت است

وی افزود. با توجه به ویژگی ها و خواص منحصر به فرد زعفران، امروزه از آن در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی، آرایشی و عطرسازی و رنگ آمیزی استفاده قابل توجهی میشود. در ادامه دکتر حسن زاده به ارائه مطالب تخصصی درمورد  برداشت این محصول گران‌بها پرداخت.


اخبار مرتبط