چهارشنبه, 2 مهر 1399

• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۳
  • کد خبر : ۱۲۹۸۶۸
با حضور دكتر ارژنگ جوادی معاون پژوهش و فن­آوری سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج كشاورزی
سومین شورای تحقیقات موسسه تحقیقات گیاه‌پزشكی كشوردر سال‌جاری برگزار شد

سومين شورای تحقیقات موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور  در سال‌جاری

با حضور دکتر ارژنگ جوادی معاون پژوهش و فن­آوري سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ، شنبه 22 شهریورماه جاری ، سومين شورای تحقیقات موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در سال جاری، با حضور دكتر جوادي معاون پژوهش و فن­آوري سازمان تحقيقات ­آموزش و ترويج كشاورزي، دکتر پورداد رییس  بخش امور پژوهشی سازمان،  دكتر صالحي مديركل و دکتر صفرنژاد معاون دفتر امور فن­آوري سازمان،  دکتر جعفری رییس موسسه، دکتر مين‌باشي معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها،  دکتر حيدري معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی و روسای  بخش‌های تحقیقاتی در سالن جلسات كتابخانه مركزي برگزار و طی آن گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی موسسه، وضعیت اعضای هیات علمی، طرح و پروژه‌های در دست انجام، تفاهم‌نامه‌ها ... توسط  دکترمین‌باشی ارائه گردید.

سپس دکتر جوادی طی سخنانی ضمن تاکید بر اشتراکی بودن نوع فعالیت‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور و لزوم تعامل با سایر موسسات اظهار داشت : در دستورالعمل جدید پروژه‌های تحقیقاتی امکان اشتراک پروژه‌های تحقیقاتی بین بخش‌های تحقیقاتی با در نظر گرفتن دو مجری در داخل موسسه فراهم شده است و در خصوص کمیته‌های علمی نیز هدف  تشکیل یک کمیته واحد به ریاست رئیس موسسه می‌باشد.

وی همچنین بر برون‌داد محوری فعالیت‌های تحقیقاتی موسسه، فعالیت‌های مشترک بین موسسات تحقیقاتی و بخش‌های تحقیقاتی ستاد موسسه و حذف فعالیت‌های موازی، لزوم توجه جدی به رعایت دستورالعمل جدید پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی و تشکیل کمیته‌های علمی واحد در موسسه با مسئولیت رئیس موسسه، لزوم توجه جدی به مسایل حوزه فن‌آوری و ایجاد زیست بوم تولید مواد بیولوژیک  با حمایت معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری تاکید کرد.

در ادامه  دکتر پورداد در خصوص اهمیت پیش‌آگاهی، کنترل آفات و بیماری‌های گیاهی پیش از وقوع آن‌ها و راه‌اندازی مدل هوشمند، مطالبی را بیان نمود و در ادامه  دکتر صالحی طی سخنانی بر ارائه دستاورد سموم و آفات مهم در کمیته نهاده های وارداتی، تعامل بیشتر با بخش خصوصی و ارائه دانش‌های فنی و فناوری‌های کاربردی تاکید نمود و سپس حاضرین در خصوص مسایل مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در انتهای جلسه تکریم و معارفه دو رئیس بخش تحقیقاتی موسسه انجام شد و  دکتر بنانج به عنوان سرپرست بخش تحقیقات ویروس‌شناسی گیاهی و  دکتر نظام آبادی به عنوان سرپرست بخش تحقیقات علف‌های هرز ، احکام خود را  از دکتر جعفری رییس موسسه تحقیقات گیاه پزشکی دریافت داشتند. همچنین لوح تقدیر به پاس زحمات و خدمات  دکتر صفرنژاد رئیس سابق بخش تحقیقات ویروس شناسی گیاهی و  دکتر نجفی رئیس سابق  بخش تحقیقات علف‌های هرز ، به نامبردگان  اهداء  گردید.

5.7.4.0
    V5.7.4.0