به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از خبر گزاری ایرنا، کمال قاسمی بزدی روز چهارشنبه در جلسهای که با حضور کارکنان مرکز تحقیقات، آموزش و کشاورزی خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: اکنون امنیت غذایی جزو اولویت های سازمان مرکز تحقیقات، آموزش و کشاورزی است و باید اقدامات هدفمندی برای دانش بنیان سازی کشاورزی انجام شود.
وی افزود: در این راه باید از همه ظرفیت های دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور استفاده شود.
قاسمی بزدی با تاکید بر بومی سازی تحقیقات استان ها در بخش کشاورزی، گفت: شرایط اقلیمی و جغرافیایی هر منطقه منحصر به فرد است، و این امر نقش ویژه ای در تحقیقات کشاورزی دارد.
مشاور معاون وزیر و مدیرکل حوزه ریاست سازمان مرکز تحقیقات، آموزش و کشاورزی ادامه داد: بومیسازی تحقیقات با شرایط محلی در به دستآوردن راه حلهای متناسب با نیازها و مشکلات هر منطقه کمک میکند.
وی با بیان اینکه کشاورزی خراسان شمالی باید به سمت دانش بنیان سازی حرکت کند، گفت: این استان در بخش گیاهان دارویی و باغی باید حرفی برای گفتن داشته باشد، در حوزه گردو و انگور باید طرح های تحقیقاتی انجام شود.
قاسمی بزدی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان خراسان شمالی در بخش کشاورزی ورود کنند و با طرح های فراوری جلوی خام فروشی را بگیرند.
گفتنی است استان خراسان شمالی با دارا بودن ۴۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و بایر و سهم ۱۳ درصدی از اراضی کشاورزی، هر ساله با مخاطرات طبیعی همچون سرمازدگی، سیل و تگرگ مواجه است. با این شرایط، توسعه کشتهای گلخانهای و بهرهگیری از شیوههای نوین تولید، بهویژه در مناطقی مانند شیروان، نقش مهمی در پایداری تولید و اشتغال دارد