به گزارش روابط عمومی سازمان تات، مهندس سید عبدالحسین بازدار گفت: «اگر سابقه همکاری طولانیام با دکتر عصاره و محققان این مؤسسه نبود، حضور در چنین جمع فرهیختهای برایم آسان نبود. اما امروز با اطمینان از نقش بیبدیل تحقیقات در کشاورزی سخن میگویم.»
وی با اشاره به دستاوردهای شاخص دوران مدیریتی دکتر عصاره اظهار داشت: «نام ایشان در عرصه زراعت کشور ماندگار است. تخصص، تعهد، تلاش و روحیه جهادی از ویژگیهایی است که ایشان را به یکی از چهرههای شاخص بخش کشاورزی تبدیل کرده است. این افراد بازنشسته نمیشوند، بلکه باید تندیسشان در وزارت جهاد کشاورزی نصب شود تا الگو بمانند.»
ضرورت تمرکز بر تابآوری کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز با اشاره به شرایط اقلیمی کشور گفت: «در سالی که هم دما و هم بارندگی علیه کشاورزی عمل کردهاند، باید بر تاب اوری کشاورزی تمرکز کرد.
وی تأکید کرد: «امروز دیگر نباید فقط به دنبال افزایش عملکرد باشیم، بلکه باید بر تابآوری بخش کشاورزی تمرکز کنیم تا حداقل تولید در شرایط نامساعد اقلیمی حفظ شود. مثلاً در استان البرز، ۲ هزار هکتار باغ قدیمی تحت پوشش رودخانه کردان بهدلیل کمآبی در حال خشک شدناند. اگر برای این مسائل فکری نشود، امنیت غذایی آسیب میبیند.»
دستاوردهای تحقیقات، کمتر از زحمات نمایان شده است
بازدار در بخش دیگری از سخنانش گفت: «تحقیقات کشاورزی در امنیت غذایی نقش کلیدی دارد، اما نمود بیرونی این تلاشها متأسفانه کم است؛ چه در میان کشاورزان و چه حتی در بدنه وزارتخانه. این باعث شده ارزش کارهای تحقیقاتی بهاندازه کافی دیده نشود.»
قدردانی از انتصابات هوشمندانه
وی با قدردانی از انتخاب دکتر رجبی و دکتر طالقانی برای ریاست مؤسسه، گفت: «این عزیزان از چهرههای خدوم و مؤثر نظام تحقیقاتی کشور هستند. همچنین از دکتر احمدی برای تعامل و همراهی صمیمانه با استانها و بهرهگیری شایسته از ظرفیت محققان تشکر ویژه دارم.»
بازدار در پایان تأکید کرد: «امروز بیش از همیشه نیازمند تقویت ارتباط بین تحقیقات و اجرا هستیم و از سازمان تات میخواهیم در این مسیر، نقش راهبری خود را با قدرت ایفا کند.»