• time : 00:00
  • Date : Sun Feb 19, 2023
  • item visited : 486
next    /  2 prev
طی  سفر سه روزه به استان سیستان و بلوچستان ;
معاون آموزش و ترویج و مدیركل دفتر  منابع انسانی و نوسازی اداری سازمان تات و هیات همراه ، توانمندی های آموزشی و ترویجی استان را مورد بازدید و بررسی قرار دادند

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی،  به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سیستان، معاون آموزش و ترویج سازمان تات به همراه مدیرکل دفتر  منابع انسانی و نوسازی اداری سازمان تات، مدیر طرح و برنامه و مدیر حراست موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ، طی  سفر سه روزه به استان سیستان و بلوچستان ضمن حضور در جلسات تخصصی، توانمندی های آموزشی و ترویجی استان را مورد بررسی و  بازدید قرار دادند. 

در این برنامه بازدید، عطاءالله ابراهیمی معاون آموزش و ترویج سازمان تات و رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در نشست تخصصی شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان ، با بیان مزیت های فراوان بخش کشاورزی، تقویت دانش فنی بهره‌برداران و لزوم توجه به مقوله بهره وری از منابع آبی را از اولویت‌های اصلی آموزش و ترویج برشمرد.

وی مهمترین چالش‌های بخش کشاورزی  را فاصله زیاد میانگین تولید با رکورد تولید، تغییرات اقلیمی، ناپایداری منابع آبی به خصوص در حوزه شمال استان، تبخیر و تعرق بالا، عدم تکمیل زنجیره های ارزش ، پراکنش نامناسب بارندگی‌ها، فرسایش بادی و آبی عنوان نمود.

رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، تدوین و بازنگري آئین نامه پژوهشگر مروجان ارشد، تدوین استاندارد های آموزشی، پیوست آموزشی، ترویجی الگوی کشت، بازبینی در طرح‌های تحقیقی / ترویجی ، فرصت مطالعاتی مزرعه‌ای ، تقویت محققین معین را از برنامه‌های در دست اقدام مؤسسه آموزش و ترویج دانست و  خاطر نشان کرد: از طرح‌های اثر بخش  و اولویت دار استان که زمینه ارتقای تولید و بهره وری و  امنیت غذایی کشور را تامین نماید حمایت های معنوی و اعتباری خواهد شد.

 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان نیز  طی سخنانی با بیان پتانسیل ها و ظرفیت‌های فراوان بخش کشاورزی استان ، لزوم توجه به مقوله تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را برای بالفعل نمودن ظرفیت های بالقوه استان ، بسیار ضروری برشمرد. 

وی در این رابطه افزود:  بیش از پنجاه درصد جمعیت  استان را جامعه روستایی و عشایری تشکیل می دهد که این موضوع رسالت حوزه ترویج وآموزش را در جهت توانمندسازی وتربیت نیروی انسانی ونیز توسعه تکنولوژی های جدید سنگین تر می کند. 

در ادامه جلسه روسای مراکز آموزش و تحقیقات استان ضمن بیان پتانسلها و چالشهای تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی استان ، بر نگاه ویژه به استان با توجه به وسعت بالای منطقه ، جمعیت بالای کشاورز و تنوع اقلیمی و آب وهوایی استان تاکید نمودند و  در ادامه ، بسته آموزشی و ترویجی مختص شمال استان مورد تصویب قرار گرفت.

 گفتنی است که معاون ترویج و آموزش کشاورزی و هیات همراه طی سه روز از طرح های مختلف بخش کشاورزی، مراکز جهادکشاورزی، مرکز آموزش و مرکز رشد و فناوری شهیدخیابانیان، ایستگاه پرورش مرغ خزک ، استودیو کشاورز مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان، در سه شهرستان زاهدان، تفتان و میرجاوه بازدید کردند.

بازدیدکنندگان همچنین با حضور در محل برگزاری کارگاه آموزشی مکانیزاسیون محصولات باغی در منطقه کورین،  طرح  کشت و صنعت گوهر کوه شهرستان تفت، طرح پرورش شتر شیری در حومه شهرستان زاهدان،  گلخانه پاجوش خرمای مجول  و طرح پرورش گوسفند داشتی در شهرستان میرجاوه ، کارگاه آموزشی اصول تغذیه و عملیات به باغی نخیلات در شهرستان میرجاوه، و نمایشگاه توانمندی های شرکتها و هسته های فناور مرکز توسعه کسب و کارهای روستایی و کشاورزی شهید خیابانیان زاهدان از نزدیک با فعالیت های آموزشی ترویجی زاهدان آشنا شدند.

در این بازدیدها، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان و ربیس مرکز آموزش کشاورزی شهید خیابانیان ، میهمانان را  همراهی کردند.

 

 

6.1.15.0
V6.1.15.0