• time : 00:00
  • Date : Fri Jun 24, 2022
  • item visited : 448
دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان در مراسم انتخاب و معرفی تولید کنندگان و بهره برداران برتر کشاورزی خراسان رضوی:
تربیت كشاورزان آینده برای ایجاد جهش و افزایش بهره وری در بخش كشاورزی، از وظایف سازمان تات است

دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان  در مراسم انتخاب و معرفی تولید کنندگان و بهره برداران برتر کشاورزی خراسان رضوی:

 تربیت کشاورزان آینده  برای  ایجاد جهش و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی از وظایف سازمان تات است

مراسم معرفی تولیدکنندگان و بهره برداران برتر ملی و استانی بخش کشاورزی خراسان رضوی با حضور ، دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سردار نظری استاندار خراسان رضوی، مهندس مهاجر و دکتر قربانی معاونان وزارت جهادکشاورزی، مهندس اورانی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس صفایی رئیس مجمع نمایندگان استان و شهرستان گناباد، دکتر نجفی رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی کشاورزان پیشرو و سایر مقامات استانی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در این مراسم که به همت مدیریت هماهنگی ترویج اجرا شد از 9 نفر از نمونه ها به عنوان منتخب ملی و از 94 نفر نیز به عنوان منتخبان استانی تجلیل شد. دکتر خیام نکویی در این مراسم، تجلیل از تولیدکنندگان نمونه را تجلیل از علم و دانش دانست و گفت یکی از مهمترین علل انتخاب این عزیزان به کارگیری دانش صحیح در جهت افزایش بهره وری و تولید بیشتر دانست. رئیس سازمان تات تنها راه افزایش تولید محصولات را افزایش بهره وری در بخش کشاورزی دانست.

 معاون وزیر اظهار داشت انتظار ما از کشاورزان نمونه این است که با در اختیار گرفتن عرصه های تولیدی ترویجی، دانش موجود را به سایر بهره برداران انتقال داده و از این طریق باعث افزایش تولید شوند.

دکتر خیام نکویی از آمادگی کامل سازمان برای حمایت از فعالیت های ترویجی کشاورزان خبر داد و افزود امروز بالاترین جهاد در کشور تولید است و با این کار می توان علاوه بر رهایی از وابستگی، به استقلال کشور نیز کمک کرد.

وی لزوم توسعه دانش بنیان بخش کشاورزی را رسوخ دانش دانست و گفت برای تحقق این امر باید کشاورزانی دارای دانش کافی تربیت نمود و علاوه بر آن از تمام ظرفیت اعضای عیات علمی دانشگاه ها و فارغ التحصیلان نیز استفاده نمود.

دکتر خیام نکویی استفاده از پارک ملی فناوری کشاورزی و منابع طبیعی، دهکده های فناوری و نوآوری، محققان و اعضای هیات علمی و مزارع نوآوری را از جمله فرصت های مناسب برای دانش بنیان کردن بخش کشاورزی برشمرد.

 

6.1.15.0
V6.1.15.0