دوشنبه, 2 مهر 1397
عنوان : در ششمین گردهمایی سراسری كشت محصولات زراعی سال زراعی 98-97 با حضور وزیرجهاد كشاورزی  از رئیس مركز تحقیقات كشاورزی خراسان رضوی و تعدادی از محققان مراكز تحقیقاتی تابعه سازمان تقدیر شد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۷

در ششمین گردهمایی سراسری کشت محصولات زراعی سال زراعی 98-97 با حضور وزیرجهاد کشاورزی  از رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی و تعدادی از محققان مراکز تحقیقاتی تابعه سازمان تقدیر شد

در مراسم ششمین گردهمایی سراسری کشت محصولات زراعی سال زراعی 98-97 که روز شنبه 17 شهریورماه  با حضور مهندس حجتی وزیرجهاد کشاورزی، دکتر کاظم خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی،  معاونان وزیر ، مدیران کل وزارتی ، کشاورزان پیشرو ، نمایندگان کشاورزی بخش خصوصی و خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد از محققان سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی تقدیر گردید.

هرساله به منظور ایجاد هماهنگی و تبیین سیاست های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی و در راستای تحقق اهداف برنامه های اقتصاد مقاومتی افزایش تولید محصولات راهبردی، ارتقاءو امنیت غذایی و همچنین تجلیل از مدیران، کارشناسان و کشاورزان پیشرو و بهره ور در مصرف آب، مراسمی در سالن همایش های وزارت جهاد کشاورزی برگزار می گردد که در مراسم سال جای از تعدادی از کشاورزان پیشرو، مدیران و روسای مراکز تحقیقاتی کشاورزی برتر قدردانی و لوح تقدیر اهداء گردید .

در این مراسم دکتر علی اکبر مویدی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی به عنوان "رئیس مرکز تحقیقات نمونه" و از مرکز تحقیقات خراسان رضوی به عنوان "مرکز نمونه آموزشی کشور " تقدیر و لوح سپاس اهداء گردید.

حجت الاسلام و المسلمین تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با تقدیر از برگزار کنندگان گردهمایی بیان داشت: ما گرد هم آمده ایم تا گام بلندی در جهت عزت و استقلال کشور برداریم و سفره و محفل خانواده های ایرانی را با فرآورده هایی که از دسترنج کشاورزان و حوزه کشاورزی است رونق بخشیم وی کشاورزی را یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی نامبرد و افزود: تولید موضوع پرارزشی برخواسته از تفکر انسان است و با توجه به کرامت انسان، نیاز او را پاسخ می دهد همچنین  گشایش فردی و اجتماعی در سایه تولید تحقق شده و در سطح ملی ایجاد قدرت ملی می نماید . نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد نمود هرساله به مانند شروع سال تحصیلی در مدارس و دانشگاه ها، گردهمایی شروع سال زراعی در استانها برگزار شود و محققان و بهره برداران به بیان مسائل مربوط به کشاورزی در حوزه خود بپردازند.

مهندس حجتی وزیرجهاد کشاورزی طی سخنانی اهمیت منابع طبیعی کشور را یادآور شد و آن را نعمت الهی نامبرد که در اختیار همگان بخصوص کشاورزان و بهره برداران قرار می گیرد و افزود: با اتکاء بر الطاف الهی و  همت و باور دست اندرکاران می توان فعالیت های ارزنده ای را انجام داد و حتی باوجود مشکلات افزایش، تولید داشت و بر مشکلات فائق آمد. وی با تشریح اهمیت منابع طبیعی آب، خاک و هوا و ظرفیت ها و توانمندی هایی که در این عرصه وجود دارد ابراز داشت: لازم می دانم از همکاران خود در تمامی عرصه ها خصوصا همکارانی که در مراکز خدمات کشاورزی در دهستانها فعالیت داشته و مستقیما با کشاورزان در ارتباط هستند، تقدیر و قدردانی نمایم. وی افزود: امروز کشاورزان ما حدود هشت میلیارد دلار (به قیمت جهانی) محصول تولید می کنند که این شامل عرصه های مختلف از قبیل آبزی پروری، دامپروری،  باغبانی، زراعت بوده و همه شاخه های کشاورزی را در بر می گیرد . وی موضوع تولید بذر با کیفیت را از مهمترین کارها نامبرد و بیان داشت: بذر انقلاب عظیمی را در افزایش تولید محصول ایجاد کرده است. ظرفیت های زیادی در تولید بذر وجود دارد که می توان در افزایش تولید از آن استفاده کرد. مهندس حجتی تولید بذور پربازده را  نتیجه کار محققان، دانشمندان و مهندسان وزارت جهاد کشاورزی دانست که با آموزش صحیح و ترویج درست و مستقی در مزرعه، در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

مهندس عباس کشاورز معاون زراعت وزیرجهاد کشاورزی در سخنان با ارائه گزارشی از عملکرد محصولات زراعی به تفکیک استانها، به موضوع خوداتکائی در محصولاتی چون قند ، شکر، محصول روغن، کلزا و گندم پرداخت و چشم انداز شاخص بهره وری آب در افق های آینده را بیان داشت و با ارائه اطلاعات و آمار از تولید در سال گذشته، موضوع بهبود کیفیت و تولید در واحد سطح هریک از محصولات را ارائه داد.

سپس با حضور مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی از کشاورزان پیشرو، محققان، روسای مراکز تحقیقاتی و فعالان بخش خصوصی با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی شد.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی