پنج‌شنبه, 25 مرداد 1397
عنوان : دكتر آقایی معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری كشور در برنامه تلویزیونی بركت  بر استقبال گسترده و مشاركت جدی مردم در موضوع آبخیزداری تآكید كرد
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

دکتر آقایی معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در برنامه تلویزیونی  برکت
بر استقبال گسترده و مشارکت جدی مردم در موضوع آبخیزداری تآکید کرد

ضبط هفتمین برنامه استودیو کشاورز با حضور دکتر آقایی معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در روز 17 مردادماه سال جاری  کلید خورد.

در این گفتگوی تلویزیونی، دکتر آقایی اظهار داشت: امروزه استقبال بسیار گسترده و مشارکت جدی مردم را در بحث آبخیزداری و بیابان‌زدایی در کشور شاهد هستیم و فعالیت‌های آبخیزداری در واقع درمان درد جامعه‌ محسوب می‌شود.

ایشان همچنین به باور عمیق و حمایت مقام معظم رهبری، دولت و مجلس شورای اسلامی از طرحهای مبارزه با خشکسالی و آبخیزداری کشور اشاره کرد و افزود: تکلیف سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در این حوزه سنگین است.

در ادامه‌ی گفتگو رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ضمن اشاره به طرح کاداستر و اسناد اراضی ملی و کشاورزی کشور، درخصوص طرح تنفس و تداوم آن نیز صحبت کردند.
وی همچنین به نقش تشکل‌ها و جوامع محلی برای حفظ خاک و افزایش پوشش گیاهی اشاره کرد و تقدیر و حمایت از محیط بانان و جنگل‌بانان را امری مهم و قابل پیگیری در دولت دانست.

لازم به یاد آوری است، گروه تلویزیونی دفتر  شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی معاونت آموزش و ترویج، پس از ضبط برنامههای مصاحبه تلویزیونی در استودیو کشاورز، ضمن فیلمبرداری از لوکیشن‌های معرفی شده توسط معاونت‌ها و سازما‌ها، نسبت به تدوین و پخش برنامه های خود در اولین فرصت اقدام خواهد کرد.
روابط عمومی معاونت آموزش و ترویج