جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : 17 مرداد ماه روز خبرنگار ، روز پاسداشت تلاشگران عرصه روشنگری و آگاهی بخشی را گرامی میداریم
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶

خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی و چشم بینا و زبان گویای مردم هستند.

هفدهم مردادماه (روز خبرنگار)، یادآور خاطره بزرگ مرد عرصه اطلاع رسانی شهید «محمود صارمی» است، شهید گرانقدری که فراقش بهانه ای شد برای گرامیداشت «روز خبرنگار»، روزی از جنس  عشق به قلم.
این روز، روز پاسداشت حق گویی و حق جویی و فرصتی است تا از یک سال زحمت و تلاش بی‌وقفه و بدون چشمداشت اهالی رسانه و خبر تجلیل و قدر‌شناسی شود.

تجلیل از خبرنگارانی که پیشرفت و تحول در حوزه علمی کشور مرهون تلاش و پیگیری مجدانه آنهاست.
بدون تردید نقش و جایگاه خبرنگاران در  به تصویر کشیدن رویدادهای  علمی کشور  از اهمیت و تأثیر بسیار بالایی در آگاه‌ سازی مردم برخوردار بوده  و میباشد و چه بسا سرمنشاء اتفاقات بزرگ و تحول آفرین بوده است.
بدون ‌شک رشد و ارتقای سطح اطلاعات جامعه مرهون خدمات سریع و دقیق این عزیزان است و تلاشگران عرصه علم  همواره از این ظرفیت در راستای تحقق اهداف عالی علمی و آموزشی   بهره برده اند.
ضمن تبریک روز خبرنگار به همه خبرنگاران، اصحاب رسانه، خبرگزاری ها و خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع رسانی به ویژه خبرنگاران حوزه کشاورزی ،  توفیق روزافزون این عزیزان را  از خداوند متعال مسئلت داریم.

روابط عمومی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی

.