جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : دكتر حمید كهرام معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی در اولین گردهمایی تدوین برنامه جامع راهبردی، بر لزوم برنامه محوری واحدهای تابعه سازمان تاكید كرد
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶

امتیاز :  ۴/۰۰ |  مجموع :  ۱

دکتر حمیدکهرام معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی در اولین گردهمایی تدوین برنامه جامع راهبردی، بر لزوم برنامه محوری واحدهای تابعه سازمان تاکید کرد

اولین گردهمایی تدوین برنامه راهبردی مدیریت و پشتیبانی موسسه ها، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقات ملی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با حضور دکتر حمید کهرام معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی ، دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری، دکتر سید باقرمحمودی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی،  مدیران کل دفاتر ستادی سازمان، رئیسان موسسه ها، پژوهشگاه، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی ملی و هم چنین نمایندگانی از معاونت ترویج و آموزش سه شنبه 16 مرداد سال جاری در سالن همایش های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج برگزار شد.

دکتر کهرام معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی در افتتاحیه این نشست با تشکر و قدردانی از تلاش های دکتر زند در پایه گذاری وفراهم نمودن بسترهای لازم برای تدوین برنامه راهبردی مدیریت و پشتیبانی واحدهای زیرمجموعه سازمان، بر لزوم برنامه محوری و انسجام عملکرد کلیه واحد ها در ذیل سیاست های واحد سازمانی تاکید کرد. وی  هدف از برگزاری این نشست را در راستای کمّی سازی برنامه راهبردی سازمان مهم دانست و ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن آن ، همسویی بیشتری بین برنامه های  اختصاصی واحدهای تابعه سازمان در تعامل با برنامه های کلان سازمان شکل بگیرد.

دکتر کهرام با اشاره به زمان آغاز  و چگونگی طی مراحل تدوین برنامه راهبردی مدیریت و پشتیبانی سازمان از سال گذشته تا کنون، خاطر نشان ساخت دکتر خاوازی رئیس محترم سازمان نیز بر این عقیده هستند که مسیر اجرا و تدوین این برنامه مانند گذشته پیگیری شود و خواستار تحقق هدف گذاری های انجام شده هستند. وی هم چنین اطلاع رسانی موثر عملکرد سازمان را در تعامل با نهادهای نظارتی راهگشا دانست و بر تقویت نقش روابط عمومی های تابعه سازمان و برنامه محوری آن ها تاکید کرد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان از رئیسان موسسه ها و مراکز تحقیقاتی خواست تا با سرلوحه قرار دادن برنامه های راهبردی دفاتر ستادی سازمان در تدوین و اجرای برنامه های اختصاصی واحد تحت مدیریت خود، نهایت هماهنگی را با شاخص های تعیین شده ستادی داشته باشند.

دکتر نیکویی سرپرست دفتر امور اقتصادی  و دبیر اجرایی این نشست، ضمن تشکر و قدردانی از مدیران دفاتر استانی و ستاد موسسه های تحقیقاتی، محورهای مورد بحث در این گردهمایی را در قالب 5 هدف و 10 برنامه برشمرد. وی با اشاره به این مطلب که تاکنون 19 موسسه در همکاری با سازمان اطلاعات خود را برای تدوین برنامه جامع راهبردی مدیرت و پشتیبانی ارائه نموده اند خاطر نشان ساخت ضرورت دارد سایر موسسه ها نیز با تکمیل کاربرگ های ارائه شده در پنل های اختصاصی و بیان دیدگاه های خود، نمایندگان دفاتر ستادی را در برگزاری بهتر این نشست یاری نمایند.

لازم به ذکر است این نشست در پنل های 5 گانه با موضوعیت امور پژوهشی، امور فناوری، منابع انسانی، همکاری های علمی و بین المللی ،آموزش وترویج با حضور رئیسان موسسه ، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی ملی سازمان ادامه یافت و دستورالعمل های اجرایی هر پنل  با حضور نمایندگانی از دفاتر امور اقتصادی و نظارت و ارزشیابی پیگیری شد.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی