جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : برگزاری دوره آموزشی بین المللی اصلاح مولكولی برنج در شهرستان رشت
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۴

برگزاری دوره آموزشی بین المللی اصلاح مولکولی برنج در رشت

دوره آموزشی بین المللی مولکولی برنج که از روز  8 مردادماه جاری ،  با حضور کارشناسان هشت کشور آسیای مرکزی و غربی در شهرستان رشت آغاز و به مدت یک هفته ادامه خواهد یافت.

آغاز دوره  آموزشی بین المللی مولکولی برنج در رشت رییس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی  در مراسم افتتاحیه این کارگاه آموزشی گفت : این دوره با حضور کارشناسان برنج هشت  کشور ایران ، افغانستان، تاجیکستان ، عراق ، قزاقستان، قرقیزستان ، ترکیه و آذربایجان و مدرسی از هند برگزار شده است.
آقای شهدی کومله با اشاره به اينکه کارشناسان ازبکستان و ترکمنستان غایب هستند افزود : دوره  آموزشی بین المللی مولکولی برنج با هدف تبادل اندیشه و دانش و استفاده از تجربیات متقابل برگزار می شود.

این دوره آموزشی به مدیریت و سازمان‌دهی مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی (CWA Rice ) و با  همکاری مؤثر پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان برگزار شده است .

مرکز بین‌المللی برنج آسیای مرکزی و غربی CWA Rice محور برنامه‌های توسعه‌ای پژوهش، آموزش برنج آسیای مرکزی و غربی، کشورهایی ازجمله افغانستان، ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان، ازبکستان و آذربایجان است.

CWA Rice به‌ واقع تلاش منطقی هماهنگ و متناسب با جامعه علمی جهانی برنج در آسیای مرکزی و غربی برای بهبود سطح زندگی مردم منطقه با تولید پایدار برنج، توسعه تکنولوژی و بهبود تجارت و صنعت برنج از طریق شکوفایی ظرفیت‌های خاص مناطق و نیز ایجاد شبکه تبادل توانمندی‌های کشورهای عضو با همکاری و مشارکت بخش دولتی و غیردولتی و خصوصی است.