سه‌شنبه, 1 اسفند 1396
عنوان : رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم معارفه نماینده جدید ولی فقیه در وزارت جهاد كشاورزی : وزیر جهاد كشاورزی فردی متعهد، پرتلاش و مورد عنایت خاص رهبر معظم انقلاب است
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

رئیس دفتر مقام معظم رهبری:روحیه جهادی را به عنوان یک سرمایه ارزشمند حفظ کنید/«وزیر جهاد کشاورزی» متعهد، پرتلاش و مورد عنایت خاص رهبر معظم انقلاب است

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین امنیت غذایی کشور از حساسیت فوق العاده ای برخوردار است و به همین خاطر، تنها وزارتخانه‌ای است که ولی فقیه در آن نماینده دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی در مراسم معارفه نماینده جدید ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان این مطلب،اظهار داشت: وزیر جهاد کشاورزی،وزیری متدین، متعهد، سختکوش و پرتلاش، مورد عنایت خاص رهبر معظم انقلاب است.

وی  سابقه جهادگران در دوران دفاع مقدس را درخشان توصیف نمود و تاکید کرد:روحیه جهادی را به عنوان یک سرمایه ارزشمند حفظ کنید و بدانید که دعای خیر رهبری پشت سرشماست.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به دستیابی به خودکفایی در گندم با بهره گیری از ظرفیت های کشور و امکان صادرات آن خاطرنشان کرد:مردم شایسته هرگونه خدمتی هستند و باید با تلاش مضاعف در جهت خدمت رسانی به مردم کوشش کنیم.

در این مراسم  همچنین حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی متن حکم مقام معظم رهبری خطاب به حجت الاسلام والمسلمین تقوی برای مسوولیت جدید به عنوان نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی را قرائت و ابلاغ کرد.

وی افزود: در این حکم، القاب زیبنده‌ای همچون مدیر کارآمد جهادی به حجت الاسلام والمسلمین تقوی از سوی رهبری داده شده است که نشانگر توفیق ایشان در مسئولیت‌ گذشته به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است و امیدواریم در مسئولیت جدید نیز به توفیقات مهمی دست یابند.

مشارالیه  آیت‌الله عالمی را فردی متواضع، کارآمد و مهربان برشمرد و با اشاره به جایگاه علمی و عضویت وی در مجلس خبرگان ، از زحمات نامبرده در دوران نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تقدیر و تشکر کرد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی نماینده جدید ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز با بیان این که وظیفه حوزه نمایندگی ولی فقیه انجام کارهای فرهنگی در وزارت است، گفت: ما وظیفه داریم در کنار نیروهای متخصص، با فرهنگ‌سازی مناسب در بخش کشاورزی ، علمدار اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی باشیم و در تبلیغ و ترویج فرهنگ استفاده از آب، جلوگیری از ضایعات و ... تلاش کنیم.

وی افزود: یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی در وزارت جهاد کشاورزی است و اگر هر کشوری بخواهد اقتصادی درون‌زا داشته باشد باید به کشاورزی تکیه کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی ادامه داد:  روحیه جهادی همچنان در وزارت جهاد کشاورزی حاکم است و امیدواریم بتوانیم جریان مدیریت جهادی را در کشور و به سیستم مدیریت کشور انتقال دهیم.

وی افزود: مدیریت جهادی باید ساختار و قوانینش جهادی باشد که امیدواریم بتوانیم این کار را در وزارتخانه انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما باید جلودار برند حلال در دنیا باشیم و با تامین امنیت غذایی، تنظیم بازار و ... بتوانیم به ایجاد آرامش در جامعه کمک کنیم.

در این مراسم آیت‌الله حسن عالمی نماینده سابق ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی از الطاف مقام معظم رهبری در  دوران مسئولیتش تقدیر  کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در آینده نیز آنچه به عنوان تکلیف و وظیفه بر عهده ماست، در محضر پروردگار به درستی انجام دهیم.

وی افزود: یکی از عملکردهای مثبت در این سالها، ارائه استاندارد غذای حلال از سوی وزارت جهاد کشاورزی به سازمان کنفرانس اسلامی و تایید آن توسط 53 کشور عضو این سازمان است به طوری که تمام آنچه را که فقه شیعه در غذای حلال واجب و لازم می‌دانست، توسط این سازمان مورد پذیرش و تایید قرار گرفت.

آیت‌الله عالمی تصریح کرد: بنده در مجلس خبرگان همواره از جایگاه بخش کشاورزی دفاع کرده‌ام و بعد از این نیز به این وظیفه خود برای اعتلای بخش کشاورزی ادامه خواهم داد.

در این مراسم، جلد سوم دانشنامه اسلامی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با حضور رییس دفتر مقام معظم رهبری، وزیر جهاد کشاورزی و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد.

همچنین در این مراسم، لوح تقدیری از سوی وزیر جهاد کشاورزی به آیت‌الله عالمی اهدا شد.