يکشنبه, 6 خرداد 1397
عنوان : دكتر اسكندر زند در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر و گرامیداشت نود وسومین سالروز تاسیس موسسه رازی :انتقال دانش فنی موسسه رازی با حفظ مالكیت معنوی این موسسه است
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

دکتر اسكندر زند در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر و گرامیداشت نود وسومین سالروز تاسیس موسسه رازی :

انتقال دانش فنی موسسه رازی با حفظ مالكیت معنوی این موسسه است

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه انتقال دانش فنی موسسه رازی هیچ گاه به معنای خصوصی

سازی این موسسه نیست، تصریح کرد: انتقال دانش فنی موسسه رازی با حفظ مالکیت معنوی این موسسه است.

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر اسکندر زند در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر موسسه رازی و گرامیداشت نود وسومین سالروز تاسیس این موسسه که ظهر روز شنبه 16 دیماه جاری  در آمفی تئاتر موسسه رازی برگزار شد، با قدردانی از تلاش تمام محققان و پژوهشگران این موسسه گفت: جایگاه برجسته موسسه رازی مرهون تلاش تمام محققان و همکارانی است که از گذشته تا کنون در این مجموعه بزرگ علمی ،تحقیقاتی ، تولیدی کشور نقش آفرینی کرده اند.

وی اظهار داشت : موسسه رازی افتخار کشور است و نقش آن در تامین سلامت و بهداشت جامعه بی بدیل و غیرقابل انکار است و باید با حمایت از این موسسه ارزشمند، در مسیر شکوفایی هر چه بیشتر و توسعه صنعت واکسن سازی در این مجموعه گام برداریم.

دکتر زند در ادامه، توسعه تحقیقات در حوزه هایی که تا کنون کمتر فعالیت داشته و تعمیق تحقیقات در سایر زمینه با جذب نیروی انسانی داخلی و خارجی، نوسازی ناوگان موجود و رعایت اصول  GMP  توسعه روابط بین المللی و به خدمت گرفتن ظرفیت های بین المللی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای استفاده از دانش فنی این موسسه را رویکرد سازمان تحقیقات برای موسسه رازی برشمرد.

وی با تاکید بر اینکه انتقال دانش فنی موسسه رازی هیچ گاه به معنای خصوصی سازی این موسسه نیست، تصریح کرد: انتقال دانش فنی موسسه رازی به بخش خصوصی با هدف بهره مندی از ظرفیت های این بخش برای ارتقای کمی و کیفی محصولات با حفظ مالکیت معنوی این موسسه است.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به انتقال دانش فنی 230 محصول زیر مجموعه های این سازمان یادآور شد: نوسازی مراکز، موسسات، ایستگاه ها و مراکز تحقیقاتی در سطح گسترده، چابک سازی به معنای بهینه سازی و حذف امور غیر ضروری و افزایش اثربخشی در برنامه این سازمان قرار دارد.

دکتر زند  انجام تحقیقات خروجی محور (تقاضامحور) را نخستین گام در افزایش اثربخشی این سازمان برشمرد و افزود: براساس گزارش های رسمی، ایران رتبه 16 تولید علم را دارد در حالیکه از نظر نوآوری در جایگاه 114 جهان هستیم و این فاصله به آن علت است که محصول محور هستیم نه تقاضا محور.

وی توانایی حل مشکل را ویژگی طرح های خروجی محور بیان کرد و افزود: مشخص کردن اهداف، نخستین گام در دستیابی به طرح های خروجی محور است و سازمان تحقیقات برای حصول این مهم، توانمند کردن  وضع موجود، حمایت از طرح های جریان ساز و طرح های تحول آفرین را در دستور کار خود قرار داده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، طرح هایی که منجر به رضایت کشاورز و تلنگر به مرز علم شود را نتیجه طرح های تقاضا محور دانست و بر حمایت از این پژوهش ها تاکید کرد.

دکتر زند، اصلاح آیین نامه های ارتقای کارکنان و اقتصادی کردن طرح ها را از دیگر شاخص های طرح های خروجی محور نام برد و گفت: پروژه خروجی محور کردن تحقیقات در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج

کشاورزی (تات) امروز مورد توجه بسیاری از مراکز دانشگاهی قرار گرفته است.