اقتصاد مقاومتي ، تولید - اشتغال
شنبه, 1 مهر 1396
عنوان : دیدار دكتر اسكندر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج كشاورزی با عبدالمحمد زاهدی استاندار كردستان
 ۱۳۹۶/۰۱/۳۱

دیدار دكتر اسكندر زند  معاون وزیر و رییس سازمان  تحقیقات  آموزش و ترویج كشاورزی با  استانداركردستان

دکتراسکندر زند ، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی و هیات همراه  در روز چهارشنبه سی ام فروردین ماه 1396، با سفر به استان کردستان به دیدار عبدالمحمد زاهدی استاندار کردستان رفت.

در اين ديدار که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی استان کردستان نیز حضور داشتند ، آقاي زاهدي استاندار كردستان ضمن اظهار خرسندي از سفر معاون محترم وزير جهاد کشاورزی  به كردستان  ، ابراز اميدواري  نمود که  این سفر باعث رونق بیشتر تحقیقات کشاورزی در استان گردد.

استاندار کردستان، در این دیدار خاطرنشان کرد: بخش تحقیقاتی باید نگاهی کاملا علمی داشته باشد و صرفا کار علمی انجام دهد.

وی ضمن اشاره به اتفاقات سوریه و عراق ،  افزایش ریزگردها را مساله ای نگران کننده برای آینده زاگرس و کل کشور دانست و افزود: این پارامتر می تواند در آینده موجب کاهش شدید ابرهای باران زا و آسیب به کشاورزی ما شود.

زاهدی در ادامه تاکید کرد: باید به سمت اقتصادی کردن کشاورزی حرکت کنیم تا کشاورزان و روستائیان به ویژه نسل جوان آنها، انگیزه لازم برای ماندن در روستاها را داشته باشند.

استاندار کردستان ضمن بیان اینکه محقق کردستانی با معرفی رقم جدید نخود به عنوان برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی سال گذشته معرفی شد؛ خاطرنشان کرد که کردستان نیروی انسانی مستعد و توانمندی دارد و از کردستان می توان برای کل کشور ظرفیت فراهم کرد.

زاهدی در بخش دیگری از سخنان خود  یادآور شد: خوشبختانه  کشور ما  در تولید گندم خودکفا شده که این عمل ، نشانه تلاش و برنامه ریزی خوبی است که در زمینه کشاورزی انجام شده است.

وی همچنین از اقدامات انجام شده در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان قدردانی کرد و آن را نتیجه تلاش و همفکری این مجموعه دانست.

سپس آقاي دكتر اسکندر  زند   ضمن اظهار خوشوقتی از سفر به استان کردستان و دیدار با استاندار محترم استان ، طی سخنانی با بر شمردن توانمندیهای  سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ،  به بيان اهداف و استرات‍ژيهاي سازمان در حوزه هاي مختلف كشاورزي پرداخت ،

مشارالیه  در ادامه ضمن تشريح وظايف و تبيین اقدامات و عملكردهای  سازمان ، دستآوردهای پژوهشی سازمان در حوزه های مختلف تحقیقات کشاورزی را به اطلاع استاندار کردستان رساند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: میزان تولید محصولات کشاورزی از سال 92 تا 95 حدود 20 میلیون تن افزایش داشته که این امر  گام مهمی در راستای  تامین امنیت غذایی کشور است.

وی در ادامه سخنان خود ، تداوم توسعه تحقیقات کشاورزی را نیازمند ابداع  شیوه ها و روشهای جدید دانست و اظهار داشت: در این خصوص همکاران محقق سازمان در موسسات و مراکز استانی گام های موثری برداشته اند و ابتکارات متنوعی را نیز  به انجام رسانده اند.

ایشان در پایان سخنان خود ،  توجه و حمايت استاندار محترم كردستان  از مجموعه  تحقيقات ، آموزش و ترویج  كشاورزي  در  استان کردستان را خواستار شد.

پيوندها
پیوندهای مهم مراکز تحقیقاتی و آموزشی استانی موسسات/ پژوهشکده ها و مراکز ملی دفاتر ستادي

وزارت جهاد كشاورزي
  کتابخانه مجازی کشاورزی