دوشنبه, 2 بهمن 1396
رو عنوان : مدیرکل برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان در جلسه رابطین آموزشی :
عنوان : برنامه های دوره آموزشی جهت اثربخشی و افزایش كارائی و مشاركت هرچه قوی تر در سیستم سازمان طراحی شده است
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۹

مدیرکل برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان در جلسه رابطین آموزشی :

برنامه های دوره آموزشی جهت اثربخشی و افزایش کارائی و مشارکت هرچه قوی تر در سیستم سازمان طراحی شده است

جلسه رابطین آموزشی دفاتر ستادی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به ریاست دکتر دانشیان مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و نوسازی اداری و رابطین دفاتر روز یکشنبه 27 فرودین ماه در سالن دانش ستاد سازمان برگزار شد. این جلسه با هدف همکاری بیشتر رابطین با دفتر آموزش کارکنان جهت ایجاد سامانه جدید نیازسنجی آموزشی و برنامه ریزی بهتر دوره های آموزشی تشکیل یافت. از آنجا که دفاتر ستادی بنا بر نیازهای کاری خود هرسال دوره های تخصصی مختلفی را برگزار می نمایند، ایجاد سامانه جدید نیازسنجی می تواند کارائی دوره های آموزشی را بالا برده همکاری بهتری با دفاتر آموزش کارکنان ایجاد کند.

دکتر دانشیان مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و نوسازی اداری با اشاره به برگزاری این دوره های آموزشی در سال گذشته بیان داشت: خوشبختانه در سال 95 از تعداد 130 عنوان دوره پیش بینی شده، تعداد 110 دوره برگزار شد که این موفقیت، نشان دهنده برنامه ریزی صحیح آموزشی ما بوده است. وی خاطر نشان ساخت: دوره آموزشی جهت اثربخشی و افزایش کارائی و مشارکت هرچه قوی تر در سیستم سازمان طراحی شده است. دوره های برگزار شده شامل دوره های حضوری و غیر حضوری می باشد و از آنجا که برگزاری دوره های حضوری از نظر زمان بندی، هزینه و حضور همکاران دارای شرائط خاصی می باشد توجه ویژه به برنامه ریزی دقیق و لحاظ تخصص همکاران در برگزاری آن در اولویت می باشد. دکتر دانشیان توانمندسازی اعضاء هیات علمی و غیر هیات علمی را بسیار پراهمیت دانست و بیان داشت: با یک تعامل خوب می توانیم برنامه هارا طوری تدوین نماییم که همکاران بتوانند از فرصتی که در روزهای کاری دارند برای ارتقاء کیفی فعالیت های تخصصی خود بهره ببرند. مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی شرکت در دوره های آموزشی را منوط به دارا بودن پست سازمانی مرتبط با دوره آموزشی برشمرد و اظهار داشت: شرکت در دوره های آموزشی در داخل سازمان که با تخصص و رشته شغلی افراد مرتبط نباشد، به طور عملی نمی تواند در ارتقاء کارآئی آنان تاثیرگذار باشد.

مهندس فرزين رئيس گروه برنامه ريزي منابع انساني طی سخنانی با تشریح سرانه کلی آموزشی برای سال جاری به تشریح نحوه تامین اعتبار، اولویت بندی دفاتر برای مطالب آموزشی و تدوین عناوین دوره ها پرداخت و بیان داشت دوره های آموزشی در دو سطح ملی و ستادی برگزار می شود. وی اظهار کرد: برای شرکت در دوره های ستادی هیچگونه محدودیتی برای همکاران وجود ندارد و ضروری است دفاتر ستادی طی هفته جاری نیازهای آموزشی خود را با لحاظ برنامه ارائه شده به دفتر توسعه منابع انسانی ارسال دارند.

در ادامه این جلسه همکاران نظرات خود را در ارتباط با عناوین دوره های آموزشی تدوین یافته در   سامانه نیازسنجی بیان داشته، پیشنهادهای خود را برای هرچه اجرایی تر شدن دوره ها ارائه دادند.

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی