اقتصاد مقاومتي ، تولید - اشتغال
شنبه, 1 مهر 1396
عنوان : مدیر كل دفتر آموزش كاركنان : ایجاد و ارتقاء مهارت در كارشناسان كشاورزی با ارائه آموزش های اثربخش محقق می شود
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۹

مدیر کل دفتر آموزش کارکنان :  ایجاد و ارتقاء مهارت در کارشناسان کشاورزی با ارائه آموزش های اثربخش  محقق می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین: آقای محمد میثمی تبار مدیر کل دفتر آموزش کارکنان در دیدار با مهندس علی اکبر متقی فرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، مستشاری رئیس مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان با بیان این مطلب افزود: رویکرد جدید وزارت جهاد کشاورزی ارائه آموزش‌های اثربخش است که منجر به یادگیری مهارت‌های تخصصی بخش شود.

آقای میثمی تبار با اشاره به این که در این زمینه اولویت‌ با مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان ها خواهد بود تصریح کرد :  این ایده و طرح با  نقش حاکمیتی  بخش کشاورزی در مراکز خدمات جهاد کشاورزی و در کنار بخش خصوصی محقق خواهد شد.

مدیر کل دفتر آموزش کارکنان در ادامه افزود: استان قزوین به عنوان سومین پایلوت آموزشی در نظر گرفته شده است که انشاءالله بزودی عملیات اجرایی آموزش 120  نفر از کارشناسان جدید الاستخدام در این استان کلید خواهد خورد.

وی اضافه کرد: باید از ظرفیت و پتانسیل مستعد استان در زمینه تعاونی های تولیدی بزرگ و همچنین کشت و صنعت های مستقر برای اجرای این طرح و استفاده از خدمات آموزشی آنها بهره مند شد .

آقای میثمی تبار یاد آور گردید : در این طرح کارشناسان جدید الاستخدام در زمینه های زراعی ، باغبانی ، دامپروری و صنایع تبدیلی بدون در نظر گرفتن رشته شغلی آموزش های لازم را فرا می گیرند تا بتوانند به عنوان مروجان کشاورزی اطلاعات پایه در بخش کشاورزی را داشته باشند و آن را به کشاورزان انتقال دهند .

مشارالیه تصریح نمود: مروجانی که در پهنه تولید در مراکز خدمات جهاد کشاورزی مشغول فعالیت هستند باید بتوانند اطلاعات اولیه و پایه کشاورزی را به بهره برداران و کشاورزان انتقال دهند و اگر مسایل تخصصی باشد ، مروجان آن را به مرکز تحقیقات  و آموزش کشاورزی ارجاع تا مشکلات کشاورزان مرتفع گردد.

مدیر کل دفتر آموزش کارکنان همچنین گفت: استان قزوین با توجه به تجربیات قبلی و همچنین ظرفیت خوب و مناسب کشاورزی به عنوان سومین استان پایلوت در کشور برای اجرای طرح آموزش 120 نفر از کارشناسان جدیدالاستخدام کشاورزی انتخاب شده که نیاز های آموزشی این کارکنان بر اساس نیازمندی های بخش کشاورزی استان تعیین خواهد شد .

آقای میثمی تبار در پایان بر لزوم اهمیت اجرای این طرح و تاثیر آن در توانمند سازی کارشناسان تاکید کرد و اظهار داشت : اگر آموزش های عملی به کارشناسان بخش کشاورزی متناسب با زمان و فصل کشت محصول باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت .

در ادامه علی اکبر متقی فرد گفت : کارشناسان بخش کشاورزی با فراگیری آموزش های عملی ، میدانی ، داخل مزارع و کشت و صنعت ها می توانند خدمات بهتر و بیشتری را به کشاورزان ارائه دهند .

وی همچنین اظهار داشت : طی سه سال گذشته 200 نیروی جدید جذب جهاد کشاورزی شده اند که باید آموزش های لازم و فنی جدید بخش کشاورزی به آنها ارائه تا بتوانند فن آوری های نوین را به کشاورزان منتقل کنند. متقی فرد تاکید نمود: این اقدام باعث ایجاد انگیزه ، پویایی و فعالیت کارشناسان بخش کشاورزی برای رشد و توسعه بخش خواهد بود.

این مقام مسئول ضمن تاکید بر لزوم توانمند سازی کارشناسان جدید الاستخدام برای ارائه خدمات بیشتر به کشاورزان و بهره برداران بخش خاطر نشان کرد: هر چقدر آموزش ها عملی باشد خروجی آن ملموس تر است و  شاهد رشد و پیشرفت بیشتر بخش خواهیم بود .

متقی فرد در پایان سخنان خود از اجرای طرح آموزش عملی کارکنان جدید الاستخدام استقبال کرد و گفت: آمادگی لازم برای اجرای این طرح در استان وجود دارد و قزوین به عنوان قطب مهم بخش کشاورزی کشور ظرفیت و بستر مناسبی برای اجرای اینگونه طرح ها است .

پيوندها
پیوندهای مهم مراکز تحقیقاتی و آموزشی استانی موسسات/ پژوهشکده ها و مراکز ملی دفاتر ستادي

وزارت جهاد كشاورزي
  کتابخانه مجازی کشاورزی