اقتصاد مقاومتي ، تولید - اشتغال
پنج‌شنبه, 1 تير 1396
رو عنوان : درنخستین جلسه شورای مدیران سازمان در سال 96
عنوان : چابك سازی ، اثربخشی ، نوسازی و تحرك بخشیدن به فعالیتها مورد تاكید قرار گرفت
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۹

درنخستین جلسه شورای مدیران سازمان در سال 96

چابک سازی ، اثربخشی ، نوسازی و تحرک بخشیدن به فعالیتها مورد تاکید قرار گرفت

جلسه شورای مدیران سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی دوشنبه 28 فروردین ماه جاری  با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان، دکتر طهماسبی قائم مقام ، دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری، دکتر زارع فیض آبادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی، دکتر کاظم خاوازی معاون ترویج ، حجت الاسلام و المسلمین سعیدیان مسؤل حوزه نمایندگی ولی فقیه ، مهندس کلافی مشاور معاون وزیر و مدیرکل حوزه ریاست و همچنین مدیران دفاتر ستادی در سالن اندیشه سازمان برگزار شد.

در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین سعیدیان در سخنانی با اشاره به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط با اهمیت اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال برای جوانان ، خودکفایی در تولید محصولات را یک اصل در سلامت اقتصاد  کشور دانست و توجه هرچه بیشتر به مدیریت اقتصادی کارآمد را از ضروریات برشمرد. وی مشاوره و همفکری مدیران در زمینه های مختلف را در پیشبرد امور را  موثر دانست  و برگزاری جلسه شورای مدیران در سازمان را بسیار حائز اهمیت برشمرد.

سپس  دکتر اسکندر زند  در تشریح برنامه هایی که سازمان برای تحرک بخشیدن بیشتر به کارها مدنظر قرار دارد، به برنامه چابک سازی و اثربخشی سازمان اشاره نمود و اظهار داشت : مطالعاتی برای معماری آینده سازمان شروع شده و چابک سازی و اثربخشی در این برنامه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به مراحل مختلف صنعتی شدن جوامع که از مسیر تولید ماشینی، کاربرد برق، اختراع اینترنت و هوشمندسازی دستگاه ها پیشرفت ایجاد شده، مجهز شدن سازمان به جدید ترین ابزارهای ارتباطی را از ضروریات دانست که برای افزایش درآمد و سطح زندگی افراد بسیار حائز اهمیت است.

دکتر زند ادامه داد: برنامه هوشمند سازی سازمان آغاز شده و مرکز فناوری اطلاعات سازمان بدون هیچگونه محدودیت مالی و پرسنلی می تواند با ایجاد ارتباطات اینترنتی و سامانه های الکترونیکی ، ارتباطات کاری را تسریع بخشد.

دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری سازمان نیز  با قدردانی از پشتیبانی رئیس سازمان و اقدام های سایر همکاران در اجرای موفق برنامه های معاونت ، به مواردی از فعالیت های همکاران خود در سال گذشته اشاره نمود و بیان داشت که  برای سال جاری برنامه هایی از سوی دفاتر ستادی پیش بینی شده  و  مبنا بر این است که به کمیته های علمی – فنی موسسه های تحقیقاتی توجه بیشتری مبذول گردد. وی همکاری بین بخشها و موسسه های تحقیقاتی را بسیار حائز اهمیت دانست و بر تقویت ارتباطات بین موسسه های تحقیقاتی و اجرای پروژه های پژوهشی مشترک بین موسسه ای تاکید کرد.

دکتر طهماسبی قائم مقام رئیس سازمان نیز طی سخنانی با اشاره به آمار های رسمی که بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی برای عملکرد سال گذشته ارائه نموده است ، بیان داشت : براساس آمارها شرائط امیدوار کننده ای از نظر تراز تجاری کشور بدون فروش نفت وجود دارد که بهبود بسیار قابل ملاحظه ای را نشان می دهد.

مشارالیه تراز تجاری کشور برای سال 1394 را رضایتبخش دانست که برای اولین بار در طول دوران پس از انقلاب اسلامی ، به یک میلیارد دلار مثبت بالغ شده است. وی  وزارت جهاد کشاورزی را از جمله وزارتخانه های موفق در ارتقاء تولید و اقتصاد کشاورزی در سال های اخیر دانست و این امر  را مرهون تلاش ها و فعالیتهای همکاران در سطح وزارتخانه و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برشمرد.

دکتر زارع فیض آبادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی نیز طی سخنانی  با اشاره به ابلاغ بودجه سال 96 از سوی مجلس شورای اسلامی به دولت محترم ، افزایش آن را نسبت به سال گذشته به میزان 14 میلیارد و 100 میلیون تومان عنوان نمود و بیان داشت که با ابلاغ بخشنامه حقوقی ، میزان 10 درصد افزایش برای اعضاء هیات علمی و غیر هیات علمی لحاظ خواهد شد. وی با توجه به تاکید دولت محترم بر ارائه عملکرد چهارساله دستگاه ها، از مدیران ارشد سازمان خواست نسبت به  تدوین فعالیت های شاخص و ارائه گزارش کمّی عملکرد بخش مربوطه اقدام نمایند.

در ادامه هریک از مدیران حاضر در جلسه، خلاصه ای از فعالیت های همکاران زیرمجموعه خود در سال گذشته را ارائه دادند و همچنین برنامه های هریک از دفاتر برای سال 96 ارائه و پیشنهاداتی برای پیشرفت فعالیت ها ارائه شد.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی

پيوندها
پیوندهای مهم مراکز تحقیقاتی و آموزشی استانی موسسات/ پژوهشکده ها و مراکز ملی دفاتر ستادي

وزارت جهاد كشاورزي