دوشنبه, 2 بهمن 1396
عنوان : با حضور دكتر طالقانی مدیركل دفتر برنامه ریزی و پایش امور پژوهشی از فعالیت های كارگروه های ساماندهی آزمایشگاه های موسسه های تحقیقاتی تقدیر شد
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۸

با حضور دکتر طالقانی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و پایش امور پژوهشی از فعالیت های کارگروه های ساماندهی آزمایشگاه های موسسه های تحقیقاتی تقدیر شد

سی و سومین كارگروه ساماندهی آزمایشگاه های سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی روز يكشنبه 20 فروردین ماه، در سالن دانش ستاد سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی  با حضور دكتر طالقاني مدير كل دفتر ادفتر امور پژوهشي سازمان،  دكتر عليپور معاون دفتر و كليه اعضاي كارگروه برگزار شد. این كارگروه  با حكم دکتر اسکندر زند معاون وزير و رئيس سازمان درفروردين ماه سال 1394 در ستاد سازمان تشكيل شد و از وظائف آن می توان به  تدوين طرح جامع ساماندهي آزمايشگاه‌ها و شبكه‌سازي آزمايشگاه‌هاي موسسات و مراكز تحقيقاتي استاني كشور به موازات اصلاح ساختار بخش‌ها و ايستگاه‌هاي تحقيقاتي اشاره داشت .

در ابتدای نشست، دكتر اميري نيا رييس كارگروه ضمن خير مقدم به مدعوان طی سخنانی با تشريح فعاليت هاي انجام شده تاکنون، عملکرد کارگروه ها را شامل ابلاغ شناسه ملي آزمايشگاه هاي سازمان، تشكيل شبكه آزمايشگاهي، تاليف كتاب استاندارد آزمايشگاه هاي سازمان، تدوين كتاب آزمايشگاه هاي سازمان، تدوين پروژه تحقيقاتي آزمايشگاه ها دانست. وی با ارائه اطلاعاتی از پيشرفت فعاليت كميته های مذکور، تشکیلات كارگروه ها  را شامل كميته استاندارد، كميته ميز مبادله پاياپاي وسايل و دستگاه هاي مازاد آزمايشگاهي، كميته آموزش، كميته نوسازي آزمايشگاه ها، كميته ارزيابي آزمايشگاه ها، كميته بارگذاري شبكه آزمايشگاهي سازمان برشمرد و بیان داشت با همکاری بیشتر همکاران در سطح موسسه های تحقیقاتی،  فعاليت كارگروه گسترش خواهد یافت.

دكتر طالقاني مدیرکل دفتر امور پژوهشی سازمان ضمن تجلیل از همکاری اعضاءکارگروه در سال گذشته، لوح تقديري از سوی دكتر اسکندر زند معاون وزیر و ر ئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به اعضاي كارگروه اهداء نمود.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی