اقتصاد مقاومتي ، تولید - اشتغال
شنبه, 1 مهر 1396
رو عنوان : باحضور دکتر احمدزارع فیض آبادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی و تنی چند از مسئولین و مدیران سازمان
عنوان : دومین دوره آموزشی توانمندسازی اعضاء هیات علمی جدیدالانتصاب سازمان در مركز آموزش عالی امام خمینی برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

باحضور دکتر احمدزارع فیض آبادی معاون برنامه ریزی و توسعه مناع انسانی و  تنی چند از مسئولین و مدیران سازمان:
دومین دوره آموزشی "توانمندسازی اعضاء هیات علمی جدیدالانتصاب "    سازمان در مركز آموزش عالی امام خمینی برگزار شد

دوره آموزشی "توانمندسازی اعضای هیات علمی جدیدالانتصاب" با حضور دکتر زارع فیض آبادی معاون برنامه ريزي و توسعه منابع انسانی   سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، دکتر دانشیان مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری،مهندس کاظمی معاون دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری، دکتر مخبر رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی و 150نفر از اعضای هیات علمی جدیدالانتصاب سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی يكشنبه 19 دي ماه سال جاري در سالن استاد مطهری مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) دراستان البرزبرگزار شد.

دكترمخبر رئيس مركز آموزش عالي امام خميني (ره) در افتتاحيه اين دوره آموزشي برگزاري دوره هاي آموزشي بدو خدمت را در نيل به اهداف سازمان در راستاي اثربخشي و ارتقاي بهره وري مثبت ارزيابي كرد. وي جذب  متخصصان و فارغ التحصیلان در حوزه های عالی را از جمله سياست هاي سازمان عنوان داشت و آن را  از اقدامات  موثر حوزه مديريت منابع انساني در نوسازي اداري  دانست.

دکتر احمد زارع فیض آبادی معاون برنامه ريزي و توسعه منابع انسانی   سازمان، ضمن قدرداني از دكتر دانشيان و همكاران ايشان در دفتر منابع انساني سازمان به تشريح اهداف اين دوره پرداخت وتوانمند سازي اعضای هیات علمی جدیدالانتصاب را يكي از فعاليت هاي ارزنده براي آشنائي هرچه بيشترهمكاران براي هماهنگي و اجراي فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي بيان داشت. وي سپس به تشريح سیاست ها و رویکردهای سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی پرداخت و با اشاره  به ضرورت اجراي چابک سازی نیروی انسانی در سازمان،  آن را از تاكيدهاي  رئيس محترم سازمان برشمرد و اظهار داشت:اگرچه ما  نیروی انسانی ماهر در مجموعه سازمان داریم اما لازم است در كنار آن از تکنولوژی های جدید جهاني نيز بهره برده و از اين طريق ساختار نيروي انساني سازمان را توانمند و از آْن در راستاي تحول زايي و تحقق اهداف سازمان  استفاده كنيم.

دكتر جوادي عضو هيات علمي سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي و مسئول پروژه هاي اقتصاد مقاومتي  ضمن ارائه تعريفي از اقتصاد مقاومتي، ساماندهي نظام نوآوري ، رشد بهره وري  و ارتقاي كميت و كيفيت  امنيت غذايي، مديريت مصرف با تاكيد براصلاح الگوي مصرف را از اهم سياست هاي اقتصاد مقاومتي در سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي دانست.  وي با تشريح اصول 24 گانه اقتصاد مقاومتي بر اهتمام سازمان در اجراي اين اصول تاكيد كرد.

دكتر جوادي با پرداختن به راه كارهاي  موثر در تحقق اقتصاد مقاومتي، الزامات اين مهم  را از ديدگاه مقام معظم رهبري با تكيه بر حمايت از توليد ملي و توسعه اقتصاد دانش بنيان توضيح داد. وي با تاكيد بر اين مطلب كه كشاورزي قطب اقتصاد مقاومتي است، تهيه بسته دانشي پروژه هاي اقتصاد مقاومتي سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي را گام موثري براي اجراي پژوهش هاي اولويت دار در وزارت جهاد كشاورزي دانست.مشاور معاون وزير  در سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي در ادامه اين مطلب، جزييات 14 پروژه اين بسته دانشي را تشريح كرد و اهتمام وزرات جهاد كشاورزي و تاكيد شخص وزير محترم را در اجراي كامل اين پروژه ها يادآور شد.

مهندس محمدرضا تورجي رئيس گروه دفتر پژوهش و سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي سخنران ديگر اين دوره آموزشي بود كه طي سخناني به تبيين رويكردهاي پژوهشي مبتني بر خروجي هاي كاربردي پرداخت. وي ضمن تشريح سياست هاي تحقيقاتي سازمان،بر تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشي و  تقاضا محور نمودن تحقيقات تاكيد كرد.

دكتر دانشيان مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری ضمن اشاره به  تحولات مثبت اخيردر اهداف و رويكرد هاي سازمان، اطلاع رساني  درخصوص آخرين تغييرات آئين نامه هاي استخدامي اعضاي هيات علمي  را از وظايف آن دفتر برشمرد.وي با اشاره به تقدير رئيس محترم جمهوري از وزرات جهاد كشاورزي در دستيابي به رشد 5درصدي توسعه،  نقش سازمان تات را در اين دستاورد مهم يادآور شد.

دكتردانشيان در ادامه با تاكيد بر اهداف برگزاري اين دوره در خصوص آشنايي نسل جديدالورود اعضاي هيات علمي با انتظارات سازمان، وضعيت استخدامي آنان را در قالب شيوه نامه اجرائي تبديل وضعيت اعضاي پيماني هيات علمي تشريح كرد.وي همچنين نحوه ترفيع پايه اعضاي هيات علمي  را تبيين نمود و بر اجراي طرح هاي پژوهشي در راستاي رفع نيازهاي بخش اجرائي تاكيد كرد.دكتر دانشيان در ادامه سخنان خود به سوالات حاضران، پيرامون نحوه تبديل وضعيت استخدامي اعضاي هيات علمي از پيماني به رسمي آزمايشي توضيح مبسوطي ارائه نمود.

این دوره آموزشی تا دوشنبه 20 دي ماه ادامه خواهد داشت و مباحثي نظير آشنایی با اصول اجرای پروژه های تحقیقاتی کارآمد، آشنایی با قوانین، مقررات و آئین نامه استخدامی اعضای هیات علمی، آشنایی با برنامه های کلان علم و فناوری، آشنایی با پروژه های اقتصاد مقاومتی، آشنایی با مقررات و آیین نامه های ترفیع پایه و ارتقاء رتبه، نحوه تدوین پژوهشهای فناوری بنیان، حقوق و مالکیت فکری، چگونگی تاسیس شرکت های دانش بنیان، آشنایی با سامانه ها، منابع علمی و علم سنجی، آشنایی با حیطه فعالیت های آموزشی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی، دفتر آموزش کارکنان و دفتر آموزش بهره برداران، توسط استادان و اعضای هیات علمی؛ آقایان: دکترطالقانی، دکتر علیپور، دکتردانشیان، مهندس کاظمی، دکتر روحانی، دکتر جوادی، دکتر ولدان، دکترفرازمند، خانم مهندس شهمیرزادی و آقای دکتر بصام، مهندس میثمی و مهندس سلطانیان مطرح خواهد شد.

روابط عمومي سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي

پيوندها
پیوندهای مهم مراکز تحقیقاتی و آموزشی استانی موسسات/ پژوهشکده ها و مراکز ملی دفاتر ستادي

وزارت جهاد كشاورزي