اقتصاد مقاومتي ، تولید - اشتغال
پنج‌شنبه, 1 تير 1396
رو عنوان : درجلسه شورای تحقیقات،آموزش و ترویج كشاورزی:
عنوان : آئین نامه جدید ارتقاء اعضای هیات علمی سازمان مورد بحث وبررسی قرارگر فت
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

درجلسه شوراي تحقيقات،آموزش و ترويج كشاورزي :

آئين نامه جديد ارتقاء اعضاي هيات علمي سازمان مورد بحث وبررسي قرارگر فت

جلسه شورای تحقیقات, آموزش و ترویج کشاورزی یکشنبه 19 دي ماه سال جاری به ریاست دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، روسای موسسه های تحقیقاتی, معاونان و مدیران ستادی سازمان و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان در سالن اندیشه برگزار شد. در این نشست ابتدا تحليلي از جمع بندي دستاوردهاي قابل ترويج و كاربردي  سازمان ارائه شد. سپس گزارش معاونت آموزش از تغييرات، رويكردها و اصلاحات ساختاري اخير در سازمان و گزارش طرح ساماندهي آزمايشگاه هاي سازمان و جمع بندي رياست سازمان ارائه شد.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدیان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه  ضمن تبريك ولادت يازدهمين اختر تابناك ولايت امام حسن عسكري عليه السلام را به  محبان آن حضرت تبريك و تهنيت گفت و با اشاره به اينكه قرآن و علم و دانش از پشتوانه اهل بيت عليه السلام است دانش ائمه ع را همواره درحال نورافشاني دانست .

دکتر طهماسبي قائم مقام رئيس سازمان با اشاره به آئين نامه جديد ارتقاء اعضاي هيات علمي سازمان بيان نمود با توجه به اهداف سازمان و جلساتي كه با معاونت پژوهش و فناوري سازمان برگزار شد تغييراتي در اين آئين نامه بوجود آمده و از تاريخ يكم دي ماه عملياتي شده است. وي از روساي موسسه هاي تحقيقاتي درخواست نمود اعضاي هيات علمي خود را در جريان تغييرات اين آئين نامه قرار دهند.

پس از آن دكتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوري با اشاره به اينكه قسمت اول گرنت يا پژوهانه به همكاران در موسسه ها و مراكز تحقيقاتي پرداخت شده، بيان داشت قسمت دوم گرنت در هفته آينده پرداخت خواهد شد و اعتبار ويژه پژوهشي نيز به مبلغ 3 ميليارد تومان به زودي بواسطه جمع آوري پروپوزال هاي تحقيقاتي پرداخت خواهد شد.  وي در ارتباط با سامانه علم سنجي سازمان براي همكاران محققان در موسسه ها و مراكز تحقيقاتي بيان داشت: اين سازمانه طي دو دوره به رابطان در مراكز آموزش داده شده و آماده دريافت مقالات همكاران مي باشد.همچنين سامانه اثربخشي با استفاده از آيتم ها طراحي و تا پايان سال براي ورود اطلاعات آماده خواهد شد.

دكتر طالقاني رئيس دفتر برنامه ريزي و پايش امور پژوهشي گزارش خود را با عنوان تحليل تعداد و ماهيت گزارش هاي نهايي طرح ها، پروژه هاي در حال اجراي موسسه ها و مراكز تحقيقاتي در سال 94 و 95 ارائه داد  و بيان داشت اطلاعات و تحليلهاي اين گزارش از سامانه سمپات سازمان استخراج شده است و وضعيت سازمان را گزارش مي دهد كه در ادامه روساي موسسه هاي تحقيقاتي نظرات خود را در ارتباط با  گزارش بيان داشتند و دكتر طالقاني نيز به سوالات مدعوان پاسخ گفت.

دكتر اميري نيا معاون دفتر برنامه ريزي و پايش امور پژوهشي و رئيس كارگروه ساماندهي آزمايشگاه هاي سازمان طي گزارشي وضعيت آزمايشگاه هاي موسسه ها و مراكز تحقيقاتي و سامانه اينترنتي آن را ارائه نمود و بيان داشت مجموعا از تعداد 675 فقره آزمايشگاه اعلام شده توسط موسسه ها و مراكز تحقيقاتي براي تعداد 509 فقره (75درصد) كد شناسه ملي صادر شده است.

پس از آن دكتر زند معاون وزير و رئيس سازمان با اشاره به  برگزاري جشنواره خوارزمي بيان داشت: در داوري نهايي جشنواره خوارزمي، 2 طرح از سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي پذيرفته شد كه به زودي عناوين اين طرحها معرفي و از محققان آن قدرداني خواهد شد و ابراز اميدواري كرد با معرفي هرچه بهتر طرح هاي پژوهشي سازمان در سال آينده، طرح هاي برگزيده سازمان از درخشش بيشتري برخوردار باشد. وي در ادامه گزارشي از برنامه افزايش اثربخشي سازمان را ارائه داد و با توجه به وظائف ششگانه سازمان شامل تحقيقات، آموزش، ترويج، ذخائر ژنتيكي و بانكهاي ژن، توليدبذر،  نظارت و ثبت، به تشريح طرح ها و برنامه هاي سازمان پرداخت.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی

پيوندها
پیوندهای مهم مراکز تحقیقاتی و آموزشی استانی موسسات/ پژوهشکده ها و مراکز ملی دفاتر ستادي

وزارت جهاد كشاورزي