جمعه, 31 فروردين 1397
عنوان : برگزاری مراسم تشییع پیكر دكتر منصور عبایی از چهره های ماندگار و گرانقدر موسسه تحقیقات گیاه پزشكی كشور
 ۱۳۹۵/۱۰/۱۹

برگزاری مراسم تشییع پیکر دكتر منصور عبایی از  چهره های ماندگار و  گرانقدر موسسه تحقیقات گیاه پزشكی كشور

دكتر منصور عبايي ، از همكاران گرانقدر موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور،در روز 19 دیماه جاری  دعوت حق را لبيك  گفت و به ديار باقي شتافت.
 آن فقيد سعيد از همكاران بسيار فعال و اثرگذار و از چهره هاي ماندگار موسسه تحقيقات گياه پزشكي بود و در  دومين آيين نكوداشت مهندسان برجسته كشاورزي و منابع طبيعي كه توسط گروه علوم كشاورزي و منابع طبيعي فرهنگستان علوم در محل آن فرهنگستان برگزار شد،  به عنوان مهندس برجسته منابع طبيعي در سال 1394 انتخاب شد .

به گزارش روابط عمومي مؤسسه تحقيقات گياه‌پزشكي كشور، پيكر آن مرحوم روز چهارشنبه 22 دیماه جاری  با حضور جمع كثيري از همكاران مؤسسه تحقيقات گياه‌پزشكي كشور، سازمان جنگل‌ها و مراتع كشور، سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي، سازمان حفظ‌نباتات و پيشكسوتان وزارت جهادكشاورزي و بستگان ايشان از محل ساختمان بخش تحقيقات حشره‌شناسي مؤسسه تحقيقات گياه‌پزشكي كشور، به سمت بهشت زهرا بدرقه شد.
شایان ذکر است که مراسم ختم آن دانشمند فرهيخته روز پنج‌شنبه مورخ 23 دیماه از ساعت 15:30 إلي 17 در مسجد جامع شهرك قدس برگزار مي‌گردد. حضور  همكاران گرامي موجب تسلي خاطر بازماندگان و شادي روح آن فقید سعید  خواهد شد.

روحش شاد و يادش گرامي باد.