چهارشنبه, 24 مهر 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
  • کد خبر : ۱۱۵۷۷۸
با حضور مهندس طهماسبی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی و رئیس موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور
نشست هم اندیشی و هم افزایی میان موسسه تحقیقات گیاه پزشكی و معاونت باغبانی وزارت جهاد كشاورزی برگزار شد

همکاری بین معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و  موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور با حضور مهندس طهماسبی معاون وزیر در امور باغبانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، به منظور بررسی همکاری‌های فی‌مابین معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور جلسه‌ای ساعت 14روز یکشنبه 14 مهرماه سال‌جاری، با حضور مهندس طهماسبی معاون محترم وزیر در امور باغبانی،مهندس پریچهر مشاور معاون وزیر و مجری طرح زیتون،دکتر زینلی مشاور معاون وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی، سرکار خانم دکتر جلیلی‌مقدم سرپرست دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری، خانم دکتر اردشیر  مشاور معاون وزیر در امور گیاه‌پزشکی،دکتر حسنی مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک، دکتر بنی‌عامری مجری طرح توسعه گلخانه‌های کشور، دکتر حاجی‌وند رییس موسسه تحقیقات علوم باغبانی، دکتر جعفری رئیس مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، دکتر بنانج معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها و روسای بخش‌های تحقیقاتی مؤسسه گیاه پزشکی ، در سالن  جلسات کتابخانه مرکزی این مؤسسه برگزار شد .

در این جلسه  ابتدا، دکتر بنانج معاون پژوهشی موسسه ضمن بیان سوابق ، پیشینه  و همچنین  جایگاه علمی موسسه، با ارائه گزارش پژوهشی به نقش راهبردی موسسه در زمینه تامین سلامت و امنیت غذا، بررسی و مقابله با  آفات نوظهور در تغییر اقلیم، معرفی پروژه‌ها، دستاوردها و دانش‌های فنی موسسه در حوزه باغبانی پرداخت.

وی در قسمتی از سخنان خود اظهار داشت : موسسه تحقیقات گیاه پزشکی  آمادگی هر گونه همکاری با بخش‌های اجرایی برای عملیاتی شدن تحقیقات در عرصه را داشته و از بخش‌های اجرایی برای شرکت در کارگاه‌های آموزشی که در خصوص مدیریت عوامل نوظهور در عرصه گیاه‌پزشکی در موسسه برگزار می‌شود، دعوت بعمل می آورد.

در ادامه آقای دکتر جعفری رییس موسسه، طی سخنانی ضمن اشاره به قدمت موسسه و فعالیت آن در زمینه آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در حوزه باغبانی اظهار داشت : تنوع و تعدد محصولات باغبانی و آفات و بیماری‌های آن‌ها، تنوع ارقام گیاهی و چندساله بودن آنها ، توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان دارویی در کشور نیاز به توسعه تحقیقات گیاه‌پزشکی با معاونت باغبانی را بیشتر می‌کند.

وی هدف از برگزاری این جلسه را آشنایی معاونت باغبانی با فعالیت‌های موسسه در این حوزه، بهره‌مندی موسسه از نظرات مدیریت‌های مختلف امور باغبانی در وزارتخانه، آگاهی از دغدغه‌های بخش اجرا و معرفی دانش‌های فنی موسسه به بخش‌های خصوصی توسط معاونت باغبانی برشمرد و افزود : امید می رود دستاورد این جلسه نیل به تهیه و تدوین  نقشه راه  برای آینده و انجام تحقیقات هدفمند در جهت حل نیازهای گیاه‌پزشکی در حوزه باغبانی کشور باشد.

سپس آقای مهندس طهماسبی، معاونین و مدیران ایشان به بیان معضلات و مشکلات موجود در هر بخش پرداخته و در ادامه  زمینه‌های همکاری فی‌مابین با روسای بخش‌های تحقیقاتی موسسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

آقای مهندس طهماسبی ضمن تبریک انتصاب آقای دکتر جعفری به سمت ریاست موسسه ، از زحمات آقای دکتر ابراهیمی رییس اسبق موسسه تقدیر نمود و به معرفی معضلات گیاه‌پزشکی حوزه باغبانی در سطح کشور پرداخت. وی گفت تغییر اقلیم و اختلافات دمایی در کشور موجب افزایش گستره کشت گیاهان در مناطق مختلف شده و این امر روی مهاجرت آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز تاثیر زیادی داشته است و موسسه در آینده‌پژوهی خود باید به این امر توجه خاصی داشته باشد، که برگزاری جلساتی با سازمان هواشناسی کشور و بهره‌گیری از دانش آن سازمان در این راستا مفید خواهد بود.

در پایان بر لزوم برگزاری جلسات همکاری بین موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور و مدیران بخش‌های مختلف معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تاکید شد.

5.3.12.0
    V5.3.12.0