چهارشنبه, 29 اسفند 1397
عنوان : دكتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان بر ضرورت تقویت همكاری با بخش خصوصی و شركت های دانش بنیان در اجرای هوشمندسازی كشاورزی تاكید كرد
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۵

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان بر ضرورت تقویت همکاری با بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان در اجرای هوشمندسازی کشاورزی تاکید کرد

دومین جلسه شورای ستاد یکپارچه سازی اطلاعات و هوشمندسازی کشاورزی با حضور دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان، دکتر کامبیز بازرگان معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، دکتر حسین فرازمند دبیر ستاد یکپارچه سازی اطلاعات و هوشمند سازی کشاورزی و سایر اعضای ستاد این شورا، چهارشنبه 15 اسفند در سالن اندیشه برگزار شد.

دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس ستاد یکپارچه سازی اطلاعات و هوشمندسازی کشاورزی با اشاره به تعریف کشاورزی هوشمند و اهداف آن، پیشرویی سازمان تات در ارائه ایده های نودر بخش کشاورزی را یادآورشد و بر ضرورت راه اندازی کشاورزی هوشمند و نقش آن در تحول بخشیِ آینده کشاورزی کشور تاکید کرد.
وی با بیان این مطلب که ضرورت دارد ستاد یکپارچه سازی اطلاعات و هوشمندسازی کشاورزی مقدمات لازم برای گردآوری تجربیات و ایده های صاحب نظران در زمینه هوشمندسازی کشاورزی را فراهم آورد، برنامه ریزی برای اجرای همایش و نشست های هم اندیشی به منظور جمع بندی و هم افزایی در این بخش را خواستار شد.
دکتر خاوازی با اشاره به ضرورت همکاری با بخش خصوصی در اجرای هوشمندسازی در بخش کشاورزی خاطر نشان ساخت این ستاد در صدد است در بخش هایی که نیاز به نقش آفرینی رشته های مهندسی است در قالب تفاهمنامه همکاری از توان تخصصی دانشگاه های صنعتی از جمله دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر و خواجه نصیر و غیره استفاده شود.
لازم به ذکر است در این جلسه موضوعات مهمی از قبیل "8 پروژه کاربرد اینترنت اشیا در حوزه های مختلف کشاورزی" و "ایجاد مرکز رصدخانه کشاورزی ایران" مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی