چهارشنبه, 21 آذر 1397
عنوان : قائم مقام سازمان در بازدید از مركزتحقیقات و آموزش كشاورزی خراسان رضوی، مركز رشد كشاورزی این استان را در توسعه كشاورزی دانش بنیان پیشرو دانست
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۱

قائم مقام سازمان در بازدید از مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مرکز رشد کشاورزی این استان را در توسعه کشاورزی دانش بنیان پیشرو دانست

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی دکتر غلامحسین طهماسبی قائم مقام رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با حضور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، شنبه 10 آذرسال جاری  از مرکز رشد فناوری کشاورزی، صنایع غذایی و منابع طبیعی این مرکز و ایستگاه تحقیقات منابع طبیعی گلستان بازدید کرد.
دکتر اقنوم رئیس مرکز تحقیقات و کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی گزارشی در خصوص عملکرد مرکز رشد کشاورزی استان ارائه داد. دکتر باقرانی مدیر مرکز رشد  ضمن اشاره به روند ورود شرکتها، استقرار و نظارت و ارزشیابی آنها در مرکز رشد، برخی از چالشها و مشکلات این حوزه از قبیل کمبود نیروی انسانی، نحوه تنظیم قراردادها را در حضور اعضای جلسه مورد بررسی قرار داد.
دکتر غلامحسین طهماسبی قائم مقام سازمان نیز ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ، مرکز رشدکشاورزی این استان را به عنوان مرکزی پیشرو در سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی دانست و بر لزوم تعریف ساختار مناسب برای مراکز رشد  و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تاکید کرد.
قائم مقام سازمان به اتفاق مسئولان مرکز، ضمن حضور در ایستگاه تحقیقات منابع طبیعی گلستان از نزدیک وضعیت فعالیت این ایستگاه و مسائل حقوقی آن را مورد بررسی قرار داد. دکتر طهماسبی ضمن مهم برشمردن مزیت های این ایستگاه از نظر پروژه های پژوهشی، بر لزوم استفاده همه جانبه از ظرفیت ها در جهت مستند سازی و رفع مسائل و مشکلات حقوقی ایستگاه تاکید کرد.
در بخش دیگری از برنامه بازدید دکتر طهماسبی از مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی، با تشکیل جلسه ای با حضور دکتر فروغی معاون آموزشی و دکتر رمضانی مقدم مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی مرکز، گزارشی از فعالیت های مرکز در حوزه آموزش بهره برداران و محققان معین مرکز ارائه شد.
قائم مقام رئیس سازمان با بیان اینکه استان خراسان رضوی از مراکز پیشرو در زمینه آموزش بهره برداران و اجرای نظام نوین ترویج  بوده است، اظهار امیدواری کرد این فعالیت ها موجب رفع نیاز کشاورزان و گامی مثبت در جهت اهداف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی باشد.